esranurmom ablaelos merhaba miniropa diye yazıyor ama ürünüm henüz elime ulaşmadı kargoya verilmiş gözüküyor bende birinin önerisi ile aldım nasıl bir şey gelecek henüz bilmiyorum sizide yanlış yönlendirmim sorun yaşamayın sonra 🙈🩷
rmyysgngr clementine16 ![ Ben bu şekilde yaptırdım görseldeki üründe bana ait yeni yaptırdım bir kaç güne gelir ama çok şirinnn
elif532 hd_d bende buna yaptırdım oğluma da bu sayfadan yaptırmıştım kızıma da yaptırdım Temmuz’da giyecek İnşallah kalitesi mükemmel tavsiye ederim
prensesannesi246 clementine16 bebeqon diye instagramda bi sayfa var ordan yaptırdım ben 800 ₺ 11 parça
beyzzsenturkkk aysenurari neden anlamadım ama kapanmıs trendyolda olacaktı aynı isimle kapandı mı bilmiyorum
clementine16 fdegirmencii incelicemm güzel duruyor Güneş diye bir bebeğe yapmışlar o modeli beğendim 🌸
clementine16 bsrelif yaa evet aslında fotoğraflık ve ilerisi için saklamalık o yüzden uçuk paralar vermeden anı olarak tercih edilebilir dileyenler tarafından 🙏🏼💖
zeynepmaden Ben theduubaby bu sayfaya yaptırdım memnun kaldım kızlar kesinlikle reklam filan değil bugün ulaştı elime