melizzzz Bu ikinci gebeliğim şuan 5+4 deyim kese göründü ama henüz bebek ve kalp atışı yok şuan için planlamadığım bir gebelikti öğrendiğimden beri kabullenemiyorum isyan ediyor olmakta istemiyorum isteyip hamile olamayan çok kadın var biliyorum ilk çocuğum erkek 5 yaşında belki burda çok tepki alıcağım bir konu ama yazmak istedim sürekli ağlıyorum elimde olmadan napıcağımı bilemedim
aysea1 melizzzz bende süpriz bi gebelik yasıyorum 6+5 haftalık bende ilk korktum ama kalp atısını duyunca bi heycan geldi benm kızımda 3.5 yaşında
3kedili2bebekli melizzzz bende sizin gibiydim 23 aylıktı ikizlerim çok ağladım çok üzüldüm küçükler daha diye ama şimdi doğurali 10 gün oluyor öyle mutlu huzurluyum ki anlatamam iyiki dogurmusum iyiki
gulsahozgedim melizzzz Seni şuan çok iyi anlıyorum 6+2 haftalık hamileyim.7 yaşında 1.sınıfa giden oğlum var.planlı değildi bizimde ve çok zor geçiyor bulantı halsizlik hayatta koptum resmen .Allah yardımcımız olsun isyan etmiyoru umarım sağlıkla kucağıma alırım ama oğlumla ilgilenememek üzüyor babası hallediyor ama annelim işter…
lrnrbn_ melizzzz bizde de durumlar aynıydı hatta öğrenmeden 15 gün önce burun ameliyatı olmuştum(estetik) bissürü ilaçlar serumlar almıştım hamile olduğumu öğrenince çok kötü oldum benim de oğlum 4.5 yaşında ama şimdi içim kıpır kıpır ne zaman gelecek diye gün sayıyorum. Siz de merak etmeyin bi kaç haftaya geçer o psikoloji
melizzzz aysea1 inşallah bana da öyle olur kalp atışı ve bebek oluştu mu diye bakmak için bayramdan sonra çağırdı doktor
melizzzz Benim biraz da korkum 4 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum çünkü 2-3 sene en az ikinciyi düşünmüyordum. Ameliyat yapan doktorum bir sorun olmaz dedi ama daha izlerim bile tam geçmedi
aysea1 gocicim bende de bulantı yok canım ilk bebegimdede olmamıştı korkacak bişey yok :) bende sadece hafif bi halsizlik var başka bi belirtim yok sen içini ferah tut kanama lekelenme olmadıgı sürece bişey olmaz
aframoms13 melizzzz bende tam denemeyi bıraktığımız ay işe geri döneceğim ay öğrendim hamileliğimi. Çok ani oldu drum raporlu henüz bebeği kalp atısını duyamadım. Belki duyduktan sonra o moda girerim 🤷♀️ bilmiyoeum. Bana da çok sürpriz oldu ilk kızım 3 yasında
melizzzz Umarım bende duyunca öyle olurum yoksa hiç bir anne böyle bir durumda isyan etmek istemez sadece zamansız olması bizi şaşırtıyor vardır bir sebebi diyorum geldiyse ama içim içimi yemesinede engel olamıyorum
semahayall melizzzz zamanla alışırsın bence , ilk çocukta 5 yaşındaymış bence gayet iyi bir zamanlama , bu arada kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok tabiki de , istemek kadar istememekte en doğal duygulardan biri
minikbebegim3 melizzzz bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum kızım 2,5 yaşında planlı değildi hiç istemiyorum ama kabullenmeye çalışıyorum zaman ilerledikçe duygularımız da değişir umarım
halew melizzzz bende ertesi gün hapına rağmen şu an 10 haftalık hamileyim. Hiç planlamıyordum ama oda evladım dedim kabullendim. Zaman geçtikçe biraz daha alışıyorsun, zor bi psikoloji o kadar iyi anlıyorum ki ama inan alışmaya başlıyorsun zamanla
gocicim aysea1 benimki de ilk bebegim dusmustu ikinci oglumda aman allahim uc ay boyunca ogur ogur smdi acaba diorum betam mi yukselmio cok bi belirtim yok ara ara keskin yumusatici kokulari o kadar bugun o da yok yorulma da yok uyku hali de yok bunlarin hepsini yasamistim belirti olmayinca cok tedirgin edio
aysea1 gocicim hiç tedirgin olmayın çok güzel bi hamilelik geçiriyosunuz devamida bu şekşlde kolay ve güzel geçsin 😊
masalvepoyrazinnesi melizzzz benim kızım iki yaşında oğlum dokuz aylık sürpriz olmuştu bize oğlumuz ama sonrasında beraber büyürler dedik gerçekten de öyle oluyor şimdi bile. Çoğu zaman beraber oynuyorlar birazdan iyi taraflı düşünmek lazım dedim hep sizde hep iyi düşünün