kubrabsr97 kayamoomss ay umarım ya 😏 hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ama mide bulantısı ve halsizlik izin vermiyor🫠
evrem07 asellinafunda bizde 11 haftalığız ☺️ doktora tahminde bulundurmadım. Ama çıkıntı gördüm. Sizinki nasıldı
asellinafunda evrem07 benim doktorum göremedi cinsiyetini de duruşunu kıza benzetti bakalım şimdi merak içimdeyim bir ay bekliycez 😅
meltemiviyoo Benim sat 14 Mart ama sanırım daha erkenmiş doktor 7 Mart baz alalım dedi o yüzden 10+6 yız sağlıklı olsun geçen haftandan beri de erkeğe benzetiyor doktor sağlıkla gelsin ♥️🌸
semaz Nzisty benim şu an 9+3 Pazartesi kontrol var fetal dna konuşacağız bakalım hangi firmaları söylicek. Doktorun anlaşmalı olduğu firmada yaptırmasak doktorumuz bozulur mu acaba. Siz araştırdınız mı firma
burcuaks nuros_ bende 8+4üm geçen hafta kalp atışı duyuldu midem bulantılarım aşırı değil bide azaldı gibi koku hassasiyetim var. Sonraki kontrole 1 ay sonra gel dedi zaman geçmiyor 😁 iyi mi duruyor mu diye düşünmekten
nuros_ burcuaks herkeste var bence o merak banada 1 ay sonra dedi doktor 3 hafta dayanabildim yarına aldım randevu gidicem inşallah 💕 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ❤️
gmzbs kubrabsr97 ☝️ benide yazın oraya 🫢 sat 3 mart 11+3 Bugun kontrolum vardi 12+0 dedi doktor Artik ayda 1 kontroller 😕