yurdtas rumsal evet baslangıç paketinde onlar var ben full paket almıstım ekstra zeka geriliklerine felanda bakılıyordu doktorum bşr kaç özel durumumuzdan dolayı onu tavsiye etmişti ama normal bir gebelik için başlangıçtakilerin yeterli oldugunu söylemişti
nevin34 elif212028 bızde cumartsı verdık bu cumartsı cıkar ıns ya dnalabda .bayrama denk gelmez ins ..maıle atıyolarmı sonucu
yagmur27_ Doktorumuz panaroma natera plus önerdi 10. Haftada bakılacak dendi 2 hafta sonra bakalım gideceğiz ama netara yaptıran var mı? Bize de en iyisi bu dendi çok küçük dna bozulmalarını bile görebildiği için
bilgeesa yagmur27_ ben 11+2 de intergn diye bi firmada yaptırdım genşs kapsamlı paket hem uygun fiyat olarak hemde cok ilgililer doktorumda onları önermisti 12 bin tl
babyonn prensannesi__58 ben doktor indirimiyle 14500 ödedim buraya. 13. Haftamda yaptırdım DNA fraksiyon oranı gayet yeterliydi
prensannesi__58 babyonn bende yarın 12 hafta 1 günlük olucam yarın kan vermeyi dusunuyrm ınsallah bızım de yeterlı olur Istanbulda yasamıyrm malesef bi içimizden dolayı geldık gelmısken buraya yaptrayım dedık