rumsal Kızlar bayram gireceği için 12. Haftada yaptıramıyorum sizce kaçıncı haftada yaptırmak uygun olur natera panaroma da yaptıracağım
yurdtas rumsal naterada 11.haftada vermiştim dna oranı gayet yeterliydi bi sorun olmamıştı,geç olmasında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama erken olursa bazen dna yetersiz geliyormus
rumsal yurdtas kaç hastalığa bakılıyor bilginiz var mı kağıtta 6 hastalık yazıyor bu kadar az mı bakılıyor
yurdtas rumsal evet baslangıç paketinde onlar var ben full paket almıstım ekstra zeka geriliklerine felanda bakılıyordu doktorum bşr kaç özel durumumuzdan dolayı onu tavsiye etmişti ama normal bir gebelik için başlangıçtakilerin yeterli oldugunu söylemişti
prensannesi__58 rumsal Bnde yaptrmayı dusunuyrm da ucretı nedır bn dnalab dıye bır yer ıle konuştum 17 bın ücret verdıler
vanilyax rumsal canım geniş kapsamlı paket seçtim bir sürü bakılıyordu bu hafta sonu çıkacak çok ilgililerdi
rumsal prensannesi__58 bana 20 dediler de ücreti önemli değil hangi hastalıklar bakıyor anlayamadım biri 7 hastalık biri 80 hastalıktan bahsediyor
babyonn prensannesi__58 ben doktor indirimiyle 14500 ödedim buraya. 13. Haftamda yaptırdım DNA fraksiyon oranı gayet yeterliydi
prensannesi__58 rumsal bende burda bı kaç kısıden gördüm dna lab çok ıyı yorumları ıyı felan dıye ınsanın kafası karışıyor ya bır sürü forma var hangısı guvenılır bılmıyrz kı
prensannesi__58 vanilyax istanbulda mı bende bu cuma yaptrmak ıstyr da aklım karıştı dnalab dıye bır yer ıle görüştüm oraya fa ıyı dıyorlar karar veremıyrm
prensannesi__58 vanilyax ben sordum bakım genıs kapsamlı mı ona göre karar vermem lazım nerde yaptracagıma