sumeyye6506 yesman elbise çok güzel kız üstüne yeşil çiçekli yada gri olur aslında çoğu renk uyar bu elbiseye bence güzel günlerde giy nerden aldın acaba😂
hd_d yesman kizzz cok guzel olurrr hemdee ebise zaten sade ustunde şalı patlatırsın ama ilk attigin guzel ikinci sali begenmedim Bide pahali geldi biraz pazarium diye bi insta da yer var baksana çok uygun sallari
yesman hd_d canım valla hep bu şallardan trendyoldan alıyorum ucuz var mı kız böyle ben niye bilmiyorum başla şallara 400 vermekten sıkıldım bana 250 tl ucuz geliyor seviniyorum kız hahahahahaha valla verdim bacım sipariş anca gelir haftaya bayram zaten
hd_d yesman iyi yapmssn onu cok begendim oyle Bi elbisenin ustune alinmasi gereken sal gule Gule kullan🫶
bikalp yesman Aldıgın elbise orda 2000 tl ye geliyor galiba sen nerden aldın şallar elbiseleri ben ordan alıyorum Uygun’a 😘
yesman bikalp ben elbise yerim sabit değil ki Trendyol olur ınstada siteden aldım 2.500 e aldım elbiseyi 3binden düşmüş şalları da hep trendyoldan alıyorum hangisini beğenirsem senin dediğin yer tam neresi bi bakayım oraya
humaakusu yesman bu olur elbiseniz düz renk zaten bunun tonları daha uyumlu gride var gri pembeye yakışıyor ♥️