yesman Bayramlık aldık bu elbiseyi bu hafta acil şalı da sipariş vermem gerekiyor sizce olur mu bu şal olmaz ise şal resmi atın
orhismommmmmm yesman bence daha farklı seç aşkım zan elbise gosterıslı sade bişi seç desenli olmasın şal kız sen nereye gidecen eti doğramayacak mısın 😂😂😂😂😂 bak kızıyorum kendime
sarilale123 Şallda elbise giyen kızdaki gibi daha farklı renklerde olsa daha iyi uyum olur bence boğmamış olur hem.Hepsi i aynı rengin tonları üstte ki şalda
yesman sarilale123 evet bende öyle şallar bulmaya çalışıyorum ama henüz bulamadım kizin şalın aynısı var ama tükenmiş 🥺
humaakusu yesman bu olur elbiseniz düz renk zaten bunun tonları daha uyumlu gride var gri pembeye yakışıyor ♥️
yesman orhismommmmmm kız hamileyim ne eti hahaha poşetlerim kendi payımı tamam 😂 bayramdan sonra abimin sevgilisinin ailesi ile tanışmaya gidicez birazda ondan böyle elbise aldım hazır bayrama giyerim hem orada giyerim diye 😂😂😂
yesman orhismommmmmm ya bana krem beyaz vs gitmiyor sade düz gitmiyor ay ağlıcam bulamadım bi şal 😂😂 bayram geldi şalsız kaldım bacımmm ahahahha
hilalaselll4 yesman canım bence pembeye en çok gri gider ama senin seçtiğin de güzel aslında sen bilirsin yine de
orhismommmmmm ikiprensesannesi___ bende dogramıcam aşkım 😂😂😂 36 haftalığım. Annemle gidip tatil yapcamwhwhnsh
ikiprensesannesi___ yesman Yanlız elbise çok güzel 😍ama uyum işinden anlamam onu için şal uyumuna yorum yapmım