Baby214 Haninannesi22 bende 21 mayıs perşembe doğuruyorum inşallah 38+6 haftalıkken ikinci sezaryen olacak
ebruuuuuummmm 22 mayısta benim de 38+1 olmuş olucam ilk doğumum çok fazla strese girmeye başladım . Korse önerir misiniz ilk ayağa kalkışta tak dediler bana yakınlarım yada türbentle bağla dediler sezeryan göbeği kalmaması için
Haninannesi22 Busbus55 bende erken mi acaba diye düşündüm ama ikinci sezaryenim olucak beklemek riskli dedi
Gamzeee__ Haninannesi22 hayırlısıyla kucağına al insaAllah bizimde cuma 37. Hafta önce suni olmazsa sezeryan
kader27_68 Haninannesi22 3. Ama ikinci hamileliğimin üstünden 6 sene geçtiği için sanki ilk miş gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
cansuu05 Haninannesi22 Rabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 bende 22 Mayıs cuma günü sezeryana alınıyorum. 37+6 oluyor.
caglagoksel Haninannesi22 ayyyy bende aynı gün oluyorum tam 38 oluyorum . Benim bebek 36+5 de 3500 kiloydu ve sızıntı geliyordu baskıdan artık . Haftası bel çevresi 40 haftayla uyumluydu . O yüzden 38 de alıyor 🥰
Haninannesi22 caglagoksel ouuyyy 🧿😍😍Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah❤️bizim günüyle tam uyumlu ama ikinci sezaryenim olduğu için doktorum beklemek istemedi 🥹🥹halen kafamda acabalar yok değil