ozgeysr bmmomss 6+5 te duydum ben kalp atisini darisi basiniza saglikla gelsin bebislerimiz insallah🧸🩷
bmmomss ozgeysr hadi inşallah ben gittiğimde 7+larda olcak işte Allah’ın izniyle duyarım diye düşünüyorum 🫀😍
230121_Mthn ozgeysr dinletti mi Dr. Kalp atışı dinlemek tehlikeli diyorlar. Ben de bugün dinledim ama içime kurt düştü😕
kusay1811 sahrabalam2 bi kaç gün çnce iştahsızlık vardı şimdi normal çok iştahsız değilim tıka basa da yiyemem yani acıkınca biraz yiyip doyarım çok bulantım yok inşallah olmaz ya ilkinde 4 ay sabahları kustum afedersiniz
ervaaaak gul_1927 bir hafta sonra gittiğinde bu sefer de kalp atışı başlamamış olabilir o zaman da duymadım diye endişelenme inşAllah her şey yolundadır için rahat etmiyorsa git tabiki
gul_1927 ervaaaak ya bebek gözüksün de sıkıntı yok kalp atışı elbet duyulur oluşmamış diyince ben direk strese girdim zaten
sahrabalam2 kusay1811 bende sizinle aynı haftadayım tek korkum ilkindeki gibi bir gebelik yaşamam bende altı aya kadar sanırım kusmuştum felaketti şuan dilerim ki sıfır bulantıyla atlatayım inşallah
bmmomss gul_1927 Bayramda olmadığı için arefe günü çağırdı doktor bakalımmm inşallah sabredebilirim 😂
busesahin bmmomss kusma ağrı hiçbir belirtim yok sadece arka tarafım ve göğsüm büyüdü😄bizde bu gün 7+0 olduk yaban mersini 🫐 kadarız🥹 siz kalp atışını duydunuz mu henüz?
bmmomss busesahin Ben geçen Cuma günü gittim ancak kese gördük, 25 inde kalp atışı için çağırdı o zaman 7+2 ler falana denk geliyor sanırım 🥰
busesahin bmmomss normalde benide 7+3 te çağırmıştı ama benim hafif kanamam oldu gitmiştim 6+3 te ozaman duydum 🥹🥰