bmmomss Haftadan selamlarrrr, nasıl geçiyor? Ne belirtiler var ağrı sızı kusma bulantı neler yaşıyorsunuzzz🙃
breeze92 bmmomss 6+4 oluyoruz bu gece. yarın doktora gideceğim 😍 bulantım ara ara oluyor. 2.gebeliğim💜
kusay1811 bmmomss selamm ben de yeni öğrendim henüz 4 hafta 2 günlük🥹 benim de 2.gebeliğim iştahsızlık gelip gidiyor yine de öyle tıka basa asla yiyemiyorum sırt ağrım oluyor ve beni üzen şey kahve içemiyorum tiksiniyorum canım istemiyor oysaki en sevdiğim şeydi😕😄
emmy06 bmmomss selamlaaar, bulantılardan sürünüyorum, büyğk ihtimalle kilo verdim, açken ayrı tokken ayrı pertim, bıraksan değil 24 25 saat uyurum. 6+4 olduk bu gün itibariyle 🕺
bmmomss breeze92 Sağlıkla gelsinler inşallah 😍 Benim de 2. gebeliğim, şuan uyku bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim çok fazla bulantı kusma yok inşallah olmaz🥲 1. De 3 ay kustum çoook zor
ervaaaak gul_1927 daha çok çok yeni insanların çoğu bu haftalarda anlayamıyor bile çok normal 2 haftaya hem bebişi hem kalp atışını duyarsınız inşAllah hiç sıkıntı yapmayın kendinize💕
bmmomss gul_1927 benimde 5+3 falandı gördük canım bir daha ki kontrolde görürsünüz mutlaka (İnşalllah😍) Beta artışı baktırdınız mı hiç
bmmomss kusay1811 Yaaa bende 1. Hamileliğimde dolmanın bütün çeşitlerinden tiksinmiştim hala yiyemiyorum 🙃🥲
gul_1927 ervaaaak Dr iki hafta sonra gelmemi istedi ama panik atagim var dayanamıyorum o yüzden bir hafta dolunca gidicem
gul_1927 bmmomss evet beta 10000 di ama bebek yoktu Perşembe gidicem sabredemiyorum ara ara mide bulantısı var benimde
bmmomss gul_1927 Bende kalp atışı daha duymadım 25 inde çağırdı bakalım bende çok heyecanlıyım zor duruyorum 🙃
ervaaaak gul_1927 bir hafta sonra gittiğinde bu sefer de kalp atışı başlamamış olabilir o zaman da duymadım diye endişelenme inşAllah her şey yolundadır için rahat etmiyorsa git tabiki
ozgeysr bmmomss 6+5 te duydum ben kalp atisini darisi basiniza saglikla gelsin bebislerimiz insallah🧸🩷