gamzekonakkl guzide18 bana doktor prilamda ıyı gelmezse hastanede tedavı ederız demişdi baska kullandıgım bır bulantı hapı yok
guzide18 gamzekonakkl gece yatarken ili tane mi alıyorsunuz birden ? Hastane de nasıl tedavi edecek açtı ki acaba
gamzekonakkl guzide18 evet gece yatarken 2 hap. Bılmıyorum serumla olabılır ama hap iyi geldiği için bı sıkıntı yok sadce bazen oğurtu hissi gelıyor
songultasdmr Merhaba kızlar benimde henüz 6 cı haftadayım ama iştahım inanılmaz açıldı midem de bulanıyor ama canım sürekli yemek istiyor boğazımı tutamıyorum 😂 benim yaşadığımı yaşayan var mı aramızda
Melooom0203 songultasdmr ben 8 haftalıgım aynısı oldum oğlum bile bu durumları bilmiyor ama bana anne aç gözlü olmuşsun her gördüğünü. Yemek istiyorsun ama herseyde midem de bulanıyor 😂
mommehtap songultasdmr bende bugün tam 7 hafta oldu aynı şekilde yesem midem bulanıyor yemesem midem kazınıyor karnım aç gibi uykum var ama gözlerim kapanmıyor sabah falan 5 de uyanıyorum yani o derece
ozgeysr kubracaliskn bende de idrar yolu enfeksiyonu cikti ilac kullandim gecen hafta idrar kulturu verdim cuma gidicem tekrar zaman gecene kadar stres ustune stres oluyorjm
kubracaliskn ozgeysr hiç bitmiyor ki düşünceler öyle miydi böyle miydi bir şey var mı yok mu hep böyle değil miyiz zaten ☺️
ozgeysr kubracaliskn evet annelik boyle bir sey demek ki tedavi surecinde oldu mu tuttu mu derken tuttu tuttuktan sonra beta yukselecek mi diye stres kesinlestikten sonra kalp atisi duyana kadar stres annelik ic gudusu aslinda kendimizi dusuncelere sokmaktan baska bir sey degil🥹
kubracaliskn ozgeysr evet gerçekten bebek rahime düşer düşmez annelik duygusu başlıyormuş her an bir şey olacak mı korkusu yaşıyoruz
searain irmakca canım ben de onu kullanıyorum yatmadan aç karna 2 tane almak gerekiyor salınımlı olduğu için yaklaşık 7-12 saat sonra etki ediyor ve 24 saat boyunca etkisi kalıyor yani o yüzden en doğrusu gece almak
dilaaannk kskskssk evrt 24 saatlik bir günde toplam 3 saat uyku uyumuyorumdur kaç haftalık hamılesın :))
yg55 Selammm 7+3 den bilmiyorum benimde çok fazla koku hassasiyetim ve miğde bulantım var kusmuyorum ama aşırı derecede miğdem bulanıyor kasık ağrılarım da tek taraflı arada çok oluyor
sema3718 kubracaliskn selaamm bizde 7+1 olduk tüp bebek ikizlere hamileyim inşallah 🤲🏻 çok korkuttular çok bulantın olur yataktan kalkamazsın yemek yiyemezsin diye çok şükür iştahım açık sadece sabah uyandığımda ve gece yatarken hafif bulantı oluyor. Evet yataktan çıkamıyorum ama ara ara kanamalarım oluyor o yüzden çıkamıyorum. Onun haricinde iyiyiz çok şükür🤲🏻 sen nasılsın 😍
kubracaliskn sema3718 teşekkür ederim bende iyiyim tedirginim yarın kontrolüm var bebek kalp atışı vardı ama kesem küçüktü bebeğe göre düzeldi mi olumsuz bir şey var mı merak içindeyim içim içimi yiyor 🥺
Gulceefe-00 suhedayes merhaba bu süreçte bir şey kullandınız mı ben de bugün öğrendim beta 52 ama çamur gibi leke geliyordu şimdi kırmızıya döndü sildikçe kırmızı geliyor acaba kimyasal mı olacak yarın doktora gideceğim şu an sevinemiyorum bile
kubracaliskn Gulceefe-00 Gulceefe-00 bir doktora gitseydiniz ya da acilde falan progesteron başlarlar belki kanamayı durdurmak için hani
sema3718 kubracaliskn stres yapma diyeceğim ama. Sakin kalmaya çalış Allah’ın izniyle bebiş iyidir 🤲🏻
Gulceefe-00 kubracaliskn doktorumla görüştüm yarın gideceğim ama değer muhtemelen düşmüş olur kanama yoğunlaşmaya başladı😔
hilalcaan Niless45 Evet çok şükür duydum yönlendirmek gibi olmasın ama doktor progestan verdi onu kullandıkça kanamam yok denecek kadar azalıyor