sydkzn Kızlar dün test yaptımılk idrarla ıkı üçüncü dakıka bariz silik cızgı çıktı bugün yaptım yine aynı sekılde iki üç dakıkada çıktı ama doğru düzgün görünmedi neden acaba
hamisbiranne002 sydkzn bende aynı test markasını yapmiştim benim doğru çıkmıştı hatta 2 kere yaptım ben emin olmak için ikisindede silik cizgiydi hayırlısı olur inşallah hamilesindir canım
hamisbiranne002 Testi erken yapmışsındir canim birkaç gün sonra tekrar dene sonra kan testi ver bendede silik çizgi çıkmıştı :)
sydkzn @hamisbiranne002 oda olabilir birde Days doctor marka test yaptım herkes yalancı pozitif verebılıyor yazınca tedırgınde oldum açıkçası heveslenmek ve heveslenmemek arasındayım 🤷🏼♀️
iremxersoy sydkzn kesinlikle hep yalanci veriyor pembe cizgiydi 2. Cizgi ama yalanciymis arkasina regl oldum guvenemedm reglin 3. Gun negatifti beta
sydkzn hamisbiranne002 inşallah 🙏🏻 bekleme stresi çok yoruyor 🤦🏼♀️ siz regl kaç gün kala öğrenmiştiniz 😊
hamisbiranne002 sydkzn evet insan sabredemiyor test yapmak için ama ben regl günüm 3,4 gün geçince yapmiştim testi benim 2.gebeligim olduğu için tecrübeliyim :)
beybimom_ sydkzn kan verirseniz çıkar var gibi görünüyor şuan daha çok küçük gibi zaten hayırlı olsun 🌸
hamisbiranne002 sydkzn amin canım benim inşallah seninde vardır bebişin kan testi verince haberdar et bizide hamilelerin duasi kabul olurmuş senin için dua edicemm ilk gebeliginmi ♥️