Meralll Popmum Mehmet hoca çok iyi ama maalesef çok uçuk muayene ücretleri🙄 450 tl diye duydum en son. Ben geçen yıl gitmiştim 350 idi..
Mucizem_06 Meralll en son gittiğimde 400 du ama her gittiğinde almıyor en güzel yani her an ulaşabiliyorsun aradığında bakamayınca kendi ariyor biz ilçedeyiz o yuzden gidemiyoruz surekli merkezde olsam keisnlikle tercihim.o olur yine
Redcheeks Baya geç gördüm postu ama belki başkasının işine yarar ‘Bade Ilgın ‘ şuan Atatürk devlet hastanesinde şifa’dan geçti ama aşırı derecede tercih edilen ve seninle konuşup dinleyen biri 🥰 tavsiye ederim
Mavili75 Merhaba, 2019 yılı için olimpos hastanesinde doğum ücreti ve muayene ücreti ne kadar acaba ?
Meralll Mucizem_06 evet gerçekten çok çok iyi bir dr, ama bütçemize göre bana fazla geliyor açıkçası..bütün hastaneler kontrol sürecinde 10-15 gün içinde almıyorlar zaten. Mehmet hoca da bir muayene bir kontrol şeklinde..
zehra1 Scarlett bende 13. Haftadayım devlete gidiyordum özele geçmek istedim Olimpos’ta hep dr serap şerife tiryaki hanımefendiyi duydum ondan randevu aldım yarın ilk kez gidicem burda bi çok kişi yazmış içim o kadar rahatladı ki ❤️☺️🤰🏻
Leraanes etugce ikili test oldunuz mu onu soracakdm unal beyın orda yapılıyırmuydu olduysanız ne kadara oldunuz 😊
etugce Leraanes ben olmadım, direk full genetik tarama yaptrdık amerikada, o yüzden fiyatını bilmiyorum ama şeker testine girdim en son 65 tl ödedik dışarda hastanelerde daha pahalıydı ☺️
kevser29 Popmum evet bend e duydum ünivde perinatoloji başkanı diye biliyorum. İl sağlık tarafında klinigi ama ücreti 🙄🙄 400tl çok pahalı
melis077 Antalya da Fiyatı uygun işini düzgün yapan yaklaşımı iyi en iyi kadın doğum uzmanı Cahit Bozyel dir .internetten yorumlarına bakaran bulmuştum kendisini herkese tavsiye ederim araştırın derim
BiDunyaMutluluk Cennet_kokulum07 Canım Kepez devlette Zeynep İnci, Medstarda Müjde hanım, Memorial'da Melek hanım, Vitale'de Ali Fuat bey, akdeniz şifa da kerim Emrah bey. En iyiler bunlar bana kalırsa 😊