babymomm Cennet_kokulum07 arkadasım Medstar Topcularda Müjde şekeroğlu doğurdu kesisiz normal doğum instgramına da bakabilirsiniz dr.mujdesekeroğlu
Haticecinar Cennet_kokulum07 vitale kadin dogum hastanesi mehmet taner kilic 2.gebeligim gene ona gidiyorum tavsiye ederim
Cennet_kokulum07 Müjde şekeroğlunu hiç duymamıştım hemen bakıyorum teşekkür ederim daha yeniyim ve bir doktor bulamadım suan devlet hastanesine gittim ama özel olsun istiyorum
Kayra2307 Cennet_kokulum07 bende burda yabancıyım özel ve iyi bi dr arıyordm çok araştırdm herkes çok memnundu hiç şikayet yoktu gideym bakaym aklıma yatarsa die gittm bende memnunm şu ana kadar
Cennet_kokulum07 Haticecinar Evet o doktoru da duymuştum hani iyi bir bayan doktor da varsa diye arastırıyordum bulmazsam erkek doktor düşünecektim
Cennet_kokulum07 Çok tesekkür doktor öneriyorlarr sadece muayenesi olanlar var o sekilde de istemiyorum bir hastanenin doktor olsun istiyorum o yüzden
Scarlett Olimpos hastanesi şerife serap tiryaki. Tavsiye ederim gebeliğimden öncede gebeliğimdede çok ilgilendi benimle . İnşallah doğumda güzel geçecek 😊
Cennet_kokulum07 Scarlett teşekkür ederim fikrinizi değerlendiricem inşaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız.
zehra1 Scarlett bende 13. Haftadayım devlete gidiyordum özele geçmek istedim Olimpos’ta hep dr serap şerife tiryaki hanımefendiyi duydum ondan randevu aldım yarın ilk kez gidicem burda bi çok kişi yazmış içim o kadar rahatladı ki ❤️☺️🤰🏻
Shylkyc Cennet_kokulum07 olimpos hastanesi şerife serap tiryaki. Çok tatlı, ilgili ve uzman doktordur.
Popmum Prof. Dr. Mehmet Şimşek. Riskli gebeliklerde uzman. Sadece sizin için değil belki arayan vardır diye buraya yazayım dedim ☺️ kendi kliniği var internet sitesinden bakabilirsiniz.
Meralll Popmum Mehmet hoca çok iyi ama maalesef çok uçuk muayene ücretleri🙄 450 tl diye duydum en son. Ben geçen yıl gitmiştim 350 idi..
kevser29 Popmum evet bend e duydum ünivde perinatoloji başkanı diye biliyorum. İl sağlık tarafında klinigi ama ücreti 🙄🙄 400tl çok pahalı