blnmyld Kızlar selamlarr, Bugün 11 de görüş günümüz artık 16+3 üz inşallah bir sıkıntı yoktur ve cinsiyetini öğrenebiliriz sizden bol bol dua istiyorum 🥹🌸💕
rosee233 blnmyld inşallah sağlıkla afiyetle öğrenirsin 🤲🏻 benimde detaylı usg var 3 de sende bana dua et 🥹
melismersin blnmyld ayy bende gördüm çiçeğimi 🫶🏻 32 hafta. Şükür herşeyimiz güzel. İnşallahh çok güzel geçmiştir seninde
lokismommy ay bende öğleden sonra gidicem her şey yolundadır bacım merak etme bebiş de gösterir inşallah kendini🥰
fatmabaki blnmyld oyyy çok sevindim yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim başıma 🩷
lokismommy blnmyld rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aramızda 1 güncük vqr sadece😀
emine1309 blnmyld hayırlı olsunnn 14+6 yız benim bebişte kız, kızlar çok farklı oluyor diyorlar sağlıkla gelsinnn
blnmyld fatmabaki Amiiin inşallah çiçeğiiim sende mutlaka güncelle burayı öğrenince özel hastaneye mi gidiyorsun
blnmyld melismersin Şükür çokk güzeldi herşey normalmiş hiç sıkıntı yok dedi bir dahaki muayene de hem detaylıyı yaptırıcam hem de doktoruma gidicem inşallah 🥰
fatmabaki blnmyld yok canım devlete gidiyorum ben özel hastane yakınımda yok canım elbette güncellerim😍
fatmabaki blnmyld eşimle kız hissediyor gibiyiz ama eşim rüyasında bir kağıtta erkek yazdığını görmüş sağlıklı olsun herşeyden önce vatanına dinine sahip bir evlat olsun💖