-Cennetkusuannesi- Benim de ikiz gebelik kızlar özelde tanıdığım doktor var ama üni hastanesinde özellikle necmettin de ücretli prof iyi dediğiniz bir doktor var mı
cedva prensesannesi246 ilenay hanıma ben de randevu alacağım fakat yer olarak 15 temmuz değil de KARATAY ESKİ GARAJ SEMT KADIN DOĞUM POLİKLİNİĞİ (KARATAY GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ) diye bir yer yazıyor, sizin de öyle miydi acaba yeri? Aklıma takıldı orada bakıyorlar mı herkese yoksa sadece göçmenler özelinde mi acaba?
Helenaaa cedva 15 temmuz hastanesi doktorları ayda bir kaç kere göçmen sağlık merkezinde (karatay belediyesinin yakınlarında) nöbetleri oluyor sadece göçmenler oluyor bir kere denk geldim kendimi çok kötü hissettim tek Türk bendim randevum yanmasın diye gittim son dk farketmiştim çünkü. Siz iptal edin başka güne alın en iyisi
prensesannesi246 cedva evet bende de hep orda görünüyor ama evime uzak olduğu için oradayken değil hep 15 temmuz hastanesinde iken alıyorum randevuyu..orda nasıl bakılıyor bi bilgim yok fakat arkadaşım da ilenay hanımla takipli o aile hekimine aldırıyormuş sırayı o şekilde daha kolay ve daha erken sırayı alıyor
cedva yinemihilal vajinal odaklı diye biliyorum üstelik ebeleri de oldukça ilgili masaj olsun kesik vs olmaması için olan kremle yağla uğraşları olsun baya iyiler içiniz rahat gidebilirsiniz🫠
yinemihilal Doğum ücretini bilmiyorum ama burada şubat ayı gibi falan 80bin denilmişti. Muayene ücreti 3bin sanırım
serra04 bmkl farabihastanesi delalhocaya gıdıyorum çok sakin konuşurken bıle rahatlatıyor insanı tavsiye ederim dogumumuda onda gerçeklestırecegım insallah
cedva prensesannesi246 evet ilk defa gideceğim insallah şehirde özlem ece diye birine gitmiştim o da baya ilgili ve tatlı bir kadındı ama ilenay hanım da çok tavsiye edilince bir de onu deneyeyim dedim🫠
Fatmagul42 Neü tip Fatma kılıç a gidin ilk dogumum ondaydi şimdi yine gebe polikinligi takipliyim çok düzenli ve profesyonel ilerliyor herseylero her an her şeye mudaheleleri mümkün Allah klrusun ama çoğu özel hastanenin çocuk yoğun bakımı bile yok ayni ambulasla tıpa geliyorsun detaylı ultrasyona girdim 30 /40 dk detaylı bakıp sayfalarca rapor yazdılar
Nilozof bmkl Farabi hastanesi Delal Yılmaz’a gidiyorum. Devletteyken doktorumdu gebelikten önce, o kadar iyi ki peşinden özele geçtim ☺️ Sıcakkanlı, sakin bir doktor arıyorsanız tavsiye ederim 💖
Nilozof bmkl Doğumu en son 58 bin diye duydum ama ekstra masraflar çıkar mı bilemiyorum, detaylı konuşacağım doğum yaklaşınca. Muayene 1800 veriyoruz biz sendika indirimi ile birlikte, normalde 2000 sanırım
asporca bmkl Selçuk tıp fakültesi Mehmet kulhan ben gittim çok memnun kaldım yani özel kadar para odemezsin ama yinede güzel ilgileniyor eğer ki devlete gideyim dersen şu an ki doktorum hasan Bedri aydın ikisi de çok iyi doktor
annebaliii cedva normal doğum mu Sezeryan mj onbes temmuzun ebeleri hakkında bılgınız varmı nasıllar acaba normal doğuma dr gekıyor mu ebe mj yaptırıyor
cedva annebaliii çok bir bilgim yok aslında ama sanırım devlet hastanelerinde genelde normal doğumu ebeler yaptırıyor doktorlar özeldeki gibi takip ettikleri her doğuma girmiyorlar