prensesannesi246 bmkl medova aysel kamer..15 temmuz hastanesinde de ilenay aydın..ilk kızımı aysel hanımda ikinci kızımı da ilenay hanımla doğum yapacağım..aşırı derecede memnunum ve kimi ilenay hanıma göndersem bana dua ediyorlar 😅
Helenaaa bmkl ben Fuat Demir’e gidiyorum ondan önce çok doktor gezdim ama Fuat hoca gibisini görmedim o kadar memnunum ki
serra04 bmkl farabihastanesi delalhocaya gıdıyorum çok sakin konuşurken bıle rahatlatıyor insanı tavsiye ederim dogumumuda onda gerçeklestırecegım insallah
Nilozof bmkl Farabi hastanesi Delal Yılmaz’a gidiyorum. Devletteyken doktorumdu gebelikten önce, o kadar iyi ki peşinden özele geçtim ☺️ Sıcakkanlı, sakin bir doktor arıyorsanız tavsiye ederim 💖
yinemihilal cedva ayy gerçekten mi ya. 35.haftada doktor değiştiriyorum ve bu defa hacer hanımdan randevu aldım. Doğum şekli oranı nedir? Sezaryen mi yoksa vajinal doğum odaklı mı?
yinemihilal Farabi hastanesinde bahar hanım var ben ilk 20 hafta ona gittim sonrasında hastaneden dolayı gitmek istemedim ama o kadar pişman oldum ki. Onu önerebilirim çok tatlı bir kadındı..
cedva prensesannesi246 ilenay hanıma ben de randevu alacağım fakat yer olarak 15 temmuz değil de KARATAY ESKİ GARAJ SEMT KADIN DOĞUM POLİKLİNİĞİ (KARATAY GÖÇMEN SAĞLIĞI MERKEZİ) diye bir yer yazıyor, sizin de öyle miydi acaba yeri? Aklıma takıldı orada bakıyorlar mı herkese yoksa sadece göçmenler özelinde mi acaba?
yinemihilal bmkl medova hastanesi şuan konyada kadın doğumda en başarılı olan hastane, o yüzden oraya geçmek istedik..
mrvee42 bmkl Kızılay hastanesi Mustafa başaran tavsiye ederim bende on gidiyorum aşiri memnunum bayagi ünlü bi doktor araçtirabilirsiniz
cedva yinemihilal vajinal odaklı diye biliyorum üstelik ebeleri de oldukça ilgili masaj olsun kesik vs olmaması için olan kremle yağla uğraşları olsun baya iyiler içiniz rahat gidebilirsiniz🫠
yinemihilal bmkl ben rukiye hanıma gidiyodum ama son kontrolde hoşuma gitmeyen şeyler olduğu için bu hafta hacer hanıma randevu aldım