Nur_banu Perşembe günü sabah belim çok agrıdı sancı girdi belime sonra kaşıklarıma vurdu ağrı belim ve kasıklarım sancılanmaya başladı Doğum yapacakmışım gibi bir sancıydı Perşembe ve cuma günü kahve rengi leke geldi ondan sonra zaten cumartesi günü çok koyu bir kırmızı leke geldi korktum hemen acile gittim nöbetçi kadın Doğum baktı 25 Ocak’ta 7mmolan kese 6mm olmuş kesem hiç büyümemiş gerilemiş 9 gün içerisinde en az 16mm olması gerekiyordu dedi doktor kalp atışlarını felanda duymadı. Sağlıklı bir gebelik değil çok agrılı ve kanamalı bir düşük yapacaksın dedi kürtaj önerdi kabul etmedim. Kendi doktorumu bekliyorum ona daha çok güveniyorum çünkü ama çok korkuyorum ve üzgünüm😞Böyle bir olay yaşayan oldu mu ? Düşük yaparken çok agrınız ve kanamanız oldu mu? Doktor bana vücudun bunu hemen de atabilir 2 hafta sonra da atabilir dedi ve şiddetli agrın ve kanaman olacak dedi 😞 o yüzden kürtaj öneriyorum dedi.
Aycannn Nur_banu bende yasadim 1 hafta hastanede yattim en sonunda kurtaj oldum ve agridan duramiyodum hele o sanci cok kotu rabbim bidaha yasatmasin kutaj olunca hic agrim kalmadi zor cok zor gercekten😔😓
Eymirinannesi Nur_banu benimde başından beri sağlıklı gebelik değil dendi kalp atışı yoktu 8.haftada düşük yaptım ağrısıyla hastaneye kaldırıldım dil altı ilaçlarla parça düşürdüm içimde hala kalmıştı onu da kürtajla alındı. Rabbim yeniden sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Korkmayın kürtajdan aksine içinizi temizler
Minnaksercecik Nur_banu canım benim ilk düşüğüm senin gibi çok sancılı oldu ve kasıklarım belim çok sancılandı sanki Doğum yapar gibi oluyormuş kanaman durmaz sürekli parçalar dökülür ama kürtaj olmazsan içinde parça kaldığında senin sağlığın içim sıkıntı ve bir daha bebek olma şansı azalır içindeki o parça rahmine yapışır doktoruna danış ama yine de tavsiyem kürtaj ol düşük yaptıysan eğer bebek gözükmüyorsa araştır öyle ol
Nur_banu Aycannn kendi kendine düşmesini mi beklediniz 1 hafta. Sen kaçıncı haftanda düşük yaptın? Ben şuan 8. haftada gözüküyorum ama kesem 5 haftada kaldı büyümedi hiç.
Aycannn Nur_banu yok canim dusmesin diye cabaladi doktorum igne hap kanamam durmadi bebegide goremedik kesem bile zor gozukuyodu 6 haftaliktim sanci ve kanamayla birlikte betahcg degerim hizla dusmeye basladi dayanamadim sanciya agriya cok kotuydu ve sonu kurtaj oldu parca alip hani bisi kontrol ediyolar ya ona baktirdi doktorum ve kromozom bozukluguymus sebebi uzulme canim rabbim yeniden yasatir bu duyguyu saglikli bi sekilde insallah
Nur_banu Aycannn Allah hayırlısını versin canım herşeyin😞 çok üzülüyorum ama inşaAllah kolay atlatırım😞
Hapymom123 Nur_banu kesinlikle kürtaj olma canim kürtaj olursan bebek sahibi olman icin baya bekliyorsun benimde ilk gebeliğim dusuktu cok agrim vardı dayanamiyordum bi baktim sabah kanamam var 5 doktora gittim özel hastanelere hepsi kürtaj yapalım dedi ben YÖK istemiyorum ve kendisi zaten düştü ve suan 7haftalik hamilegim dusukten sonra yine hamile kaldım 🎈 rabbim ne verirse hayırlısını versin
mavi Hapymom123 ben kürtaj oldum ve 7 ay sonra tekrar gebe kaldim 3 ayda korunduk bu kisiden kişiye değişen bi durum bu sekilde konumsa bence yanlış bilgilendiriyor sunuz
haziranannesi Hapymom123 yanlıs bılgı verıyorsun kızın zaten korkusu var kurtajla gec hamıle kalınıyo dıye bısey yok kulaktan duyma laflarla ınsanlara yanlıs bılgı verıp onları korkutmayın
Eymirinannesi İlk düşükte genelde bekleme süresi vermiyorlar kürtaj olunca bile. 8haftalık düşüğüm oldu kürtaj oldum ama bir adet beklememi istedi. Bu psikolojiyle hemen anında hamile kalmak istemen normal ama kürtaj kötü bişey değil. İnan sonrasında kendiliğinden kalırsın. Bence kürtaj olma uyarılarını dikkate alma sağlığını düşün
Nur_banu Eymirinannesi bende ne yapacağımı bilmiyorum ama yarın doktora görüneceğim ne önerecek bilmiyorum doktorum büyük ihtimal doktoruma uyarım 😞
FulYasin01 Geçen sene 12 haftalık düşük yaptım , Doğumdan bir farkı yoktu sancı ve kanama berbat bir durumdu gerçekten , keşke kürtajı kabul etseydin canım 😞 Allah yardımcın olsun
Nur_banu FulYasin01 yarın doktor kontrolüm var büyük ihtimal doktoruma uyacağım canım Allah herşeyin hayırlısını versin 😞
mavi Nur_banu ever doktor doğru söylemiş ben ilk gebeliğim de düşük yaptım Rabbim kimseye yaşatmasin kanama cok ve ağrı kasiklarda oluyor atamadi benim vücudum iki gun hastanede yattım en son kürtaja aldılar beni ama doktorunu bekle canm rabbim yardımcın olsun
mavi Nur_banu ever doktor doğru söylemiş ben ilk gebeliğim de düşük yaptım Rabbim kimseye yaşatmasin kanama cok ve ağrı kasiklarda oluyor atamadi benim vücudum iki gun hastanede yattım en son kürtaja aldılar beni ama doktorunu bekle canm rabbim yardımcın olsun
OzlEmrah Nur_banu Ben düşük yaşadım evet çok ağrılı ve kanamalı oluyor ama korkma doktorun dediği gibi bünyen belki zorlanabilir hemen atmaz istersen kürtaj ol çünkü düşüklerde çok fazla kanama ve Sancı oluyor ayı ne kadar büyükse o kadar çok sancın oluyor. Bana da kürtaj olman gerekiyor demişti hastahane ben kendim olmak istemedim imza atıp çıktım. Ama bunu sana önermiyorum herkesin bünyesi bir değil belki kendi kendine düşmez Allah korusun.
firdevs Geçen sene 11 haftalık bebeğimi düşürdüm canım evet çok ağrılı ve kanlıydı ben acile gittiğimde doktor kesen bozulmuş zaten eve git kendisi düşecek kürtaj önermiyorum dedi kürtaj iyi birşey değil ki kendi düşürmesi daha kolay ve daha sağlıklı ben eve geldim bir küvet dolusu kan geldi ayrıca kese düştü o kadar büyüktü ki 10 gün kanamam sürdü bitince doktora gittim alttan muayene ile bişey kalmışmı diye baktı tertemiz düşmüş hiçbirşey kalmamış sağolsun doktor iyiki kürtaj yapmadı rahmin içinin kazınması daha da kötü bişey bence 🙁
Nur_banu firdevs bende kararsızım canım 😔 inşaAllah kendi başına düşürebilirim bende çok istemiyorum kürtaj ama Allah hayırlısını versin 😔
Dilekdmr Çok dikkat edin lütfen inşallah olmaz düşük ama kontrol altında olun düşükler bi daha ki gebelikte zorluk çıkarıyor kendinize dikkat edip uzanın Allah size bagışlasn inşallah 🙏
Nur_banu Dilekdmr canım zaten şuan kanamam var adet olmuşum gibi kanamam var ama çok sancılıyım dönüşü yok galiba 😞
firdevs Nur_banu Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım ben evladımı düşürdüm hep sağlıksız bir gebelik dediler ve tek duam hayırlıysa olsun dedim illa bu olsun ne olursa olsun doğsun demedim diyemem Allah’ım senin için de herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah🙏🙏🙏🙏