rozcans GozdeKB 27+3’te 1100 gram civarıydı, şuan 28+3 erkek bebek. ilk gebeliğimde kızımda bu haftalarda aynı kilodaydı ve 3700 doğmuştu😊🙏
sedabrbroglu54 33+3 de 2.232 gramdi şuan 35+1 rim cuma günü kontrolüm var bakalim ozaman kaç kilo dicek doktor
erismis bbusrass benim bebeğim 34+0da 2700 dü doktor 2 hafta önden gidiyor demişti. Size bir şey dedi mi kilosuyla alakalı? 37de sizin bebeğiniz aynı kiloda neredeyse. Beni mi yanlış yönlendirdi ki 2 değilde 3 hafta mı önde?
GozdeKB gurbete1anne benimde gelişim tablosuna göre 2 hafta önde ama iri demedi bazen ultrason ölçümleri doğru çıkmıyor mesela son hafta 3500 kg denilen bebek 3200 doguyor benim başıma gelmedi ama postlarda gördüm
firdevs14 GozdeKB evet benim iri bebek deniliyordu en baştan beri şimdi haftası 2 hafta geride ilk zamanlar hep önde gidiyordu şimdi kilosu da yetersiz deniliyor
nazar12 melismersin maşallah Allah bağışlasın bende iki gün sonra 32 Olcam neler yediniz acaba bebeğiniz kilosu haftasına göre çok iyi maşallah
GozdeKB melismersin kız soyadın mı Mersin yoksa Mersin’den misin bende mersin toroslardan maşallah bebeğin kilosu önde sağlıcakla gelsin 🥰
kymzfatma melismersin bende pazartesi kontrolde baktı 48 cm 2500 civarı dedi doktor ilk kızım bu zamanlarda daha kilolu ama daha kısaydı normal mi bilmiyorum ikincide herşeyi unuttum resmen ilk bebekten beter hale geldim 😂🤦🏻♀️