sudeli4 senosss420_ bende öyle cnm gece bile uyanıp bseyler yerdim ilk gebelikte şimdikinde hiç iştah yok
GozdeKB edeyy66 ilk çocuk mu 37-38 i bari beklese doktor evet kilo olarak önde maşşallah ama 4.500-5 kg doğuranlarda var yani
edeyy66 GozdeKB ikinci çocuk cumartesi 37 haftalık oluyoruz omzu takılabilir riske atamam dedi benimde biraz kilom var bir de gebelik zehirlenmesi teşhisi aldım ben tansiyon var ondan kaynaklı da olabilir
GozdeKB edeyy66 2.ise mecbur 37-38 öyleyse bide sorun varmış ya bende de çıktı gebelik zehirlenmesi benimde 2.çocuk Tsh düşük T4 normal çıktı tiroidim çok çalışıyormuş normalde zayıflatır ama ben kilo aldım yani ilaçlı bir durum yok suan ama her ay kontrol ettiriyorum
sudeli4 senosss420_ vallahi hep aynı cnm da çok isterdi ayrıca bunda canım ne cekiyo biliyor musun sürekli yeşillik ve salatalık yemek 😂😂😂 diyet gibi resmen
sineminkooo Bugün itibari ile 32. Hafta 2200 gr 🧿🧿❤️ normal midir sizce? Suyumuz biraz fazla haliyle kilo olarak da önde gidiyor diye biliyorum 🫣
blong Benim büyük oğlum 54 cm 3200 doğdu küçük oğlum 52 cm 3800 doğdu şimdi yine hamileyim devlet hastanesi kilo falan söylemiyor 😏 söylemek çok zor olmamalı ama söylemiyorlar 🥺
Burck mlke2906 benim bebekte 38+1 2900 kilosu doktor az dedi almam gerek normalde dedi bebeği sonra riskli gebelik doktoruna yönlerdirdi oda sorun yok 1 hafta sonra gel dedi acaba kilo alır mı bebeğim kanalda şuan
mlke2906 Burck bence alır yani bide son zamanlar ölçümler yanlış çıkabiliyormuş ya normal doğum kilosunda bence bebeklerimiz
leylalin 20+1 de yaklaşık 350 gram demişlerdi. Nedense az geldi bana. 22. Haftada detaylı ultrason düşünüyoruz bakalım o zamana kadar kaç olacak beyefendi.👼