GozdeKB edeyy66 maşallah canım bakalım benimki nasıl olacak kızım 3700 doğmuştu önden gidiyordu hep 😊
edeyy66 GozdeKB bugün doktora gittim karın çevresi 41 haftalık gözüküyor 4 kg olmuş dedi cumartesi sezeryan olacağım 🥲
seheryksl GozdeKB 27 denn sonra sanirim bütün ölçümleri ondeydi hatta kafa boy 42 hafta uyumlu suan dun gittim 3500 olmuş 1 haftada
GozdeKB seheryksl ayy bakalım benim oğlan nasıl olacak kız 3700 doğmuştu önden gidiyordu Buda önden gidiyor ama bilmiyorum 🥰
kullanimlig seheryksl sizide yüksek riskli gebelige yönlendirdim acaba benimde kafa önden gidiyor dedi 4 hafta kadar ilerden gidiyormus kafası korkuyorum
firdevs14 GozdeKB bilmiyorum ki hiç başlarda nasılsam şimdide öyle yiyorum aslında ama normal diyorlar iki hafta önde ya da geride olmasına
AyseYldrmkoc btl0707 evet bana da öyle dedielr hatta erken doğum olabilir 37yi görürsek iyidir dedi doktor
minimi25 aybike2212 Ya bana da o güne verir bence . 2. sezeryanda doğum süreci daha hızlı ilerliyor diıolar korkuyorum vajinal dogurrum die yanlıslkla 😂
aybike2212 minimi25 hahahaha herşeyin hayırlısı bana 7cm açıklık ile gelsen bile sezeryana alırlar dediler bugün ssvd polikliğinden
minimi25 aybike2212 😀 Di mi ya sancıdan bilinir zaten ama ben dayanamam die ssvd de dusunmedim hiç . 1 haziran a gün verir banada büyük ihtimalle
GozdeKB edeyy66 ilk çocuk mu 37-38 i bari beklese doktor evet kilo olarak önde maşşallah ama 4.500-5 kg doğuranlarda var yani