sahrabalam2 Bende 4 hafta 4 günlüğüm bulantım yok ilk gebelikte doğuma kadar kusan bir gebe olarak Rabbim bu hamilelikte bana bulantı yaşatmasın henüz başlamadı inşallah başlamaz
angel31 Benim 6+4 kalp atışı duyduk sonraki hafta bebek hala 6+4 te kalp atışı goremiyirum dedi doktor haftaya kadar bekleyelim haftayada görmezden içeriyi temizleyecez dedi randevu günü geldiğimde bebek 6+1 olmuştu ve kalp atışı yoktu pazar günü nöbetçi olduğu için kürtajı o güne randevu verdi bebeğim pazarı beklemeden cuma gecesi düşmeye başladı hemen acile gittim çoğu gitmiş çok az kalmış denildi kürtaj yapıldı çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın
irmakca angel31 çok geçmiş olsun eylül ayında yaşadım bende bir düşük, şimdi tekrar 7 haftalık gebeyim. Allah inşallah tekrar nasip eder sizede, insan üzülüyor biliyorum ama en önemlisi sağlık. Bebek sağlıklı olmadığı için bu düşükler oluyormuş.
Nzisty kubracaliskn 2 gün sonra 9 hafta olacam hamile demeye bin şahit enerji ful kusma yok yorgunluk yok iştah çok açık
miyel Nzisty ben de aynı 2 gün sonra 9 olacam veeee bugün ilk defa mide bulantısı kusma başladı 😅 ben hiç olmayacak sanmıştım
dilekevsn dualinam 6 haftalık hamileyim baş dönmesi var sersem gibiyim ve mide bulantısından yemek yiyemiyorum
fatos_7610 atg-1202 8 haftalığım bu gün kalp atışını duydum ve plasenta aşağdaymış ilaç verdi lekelenmelerim devam kahve rengi leke oluyor
makbulemakbule 6+2 yim iki günden beri bu mide bulantısı mahvetti beni gözümü açamıyorum yarın doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır
mel8473 8+4um bence cuma gunu doktora gidecegım. Cuma gunu kahverengi lekelenmem oldu acıle gittim sukur kalp atısı vardı çalışmıyordum ıse basladım ondan olmus olabılır mı? Devamı gelmedi mıde bulantım acıkınca oluuor sabahları ogurme hıssı oluyor ve yorgunum genel olarak fitil kullanıyorum
selenmiram 6+3üm bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama doktor kese geriden geliyor dedi ve rahim içinde kanama varmış ama kanamam olmuyor sadece rahim içi kan birikmiş hamileliğmi öğrendiğim günden beri böyleydi hala devam ediyor inşallah sağlıklı bir şekilde işlerler sürecim doktor herşey olabilir bunu zaman gösterecek dedi
kubracaliskn selenmiram selenmiram tam olarak ne dedi benim de bebek kalp atışı var ama kesen küçük dedi her şey olabilir dedi aynı şekilde 6+3tüm 6+1 ölçtü haftamı
atg-1202 @kubracaliskn hiç korkma ilk gebeliğim de de şimdi ki gebeliğimde de benimde haftasına göre küçük son aylarda topluyor yumurtlama geç döllendiğinden kaynaklı 🌸
kubracaliskn atg-1202 çok teşekkür ederim kalp atışı duymak rahatlatmıştı ama doktor kesen 5 gün önce ile aynı gelişmemiş deyince çok korktum hiç ümitli değil gibiydi. Yarın kontrolüm var ve ne ile karşılaşacağımı bilmemek çok zor
gamzkutlu Merhaba ben 7+3 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışını duyamadım ikiz hamileyim tüp bebek ile hamileyim kilom da var normal midir acaba çok tedirgin oluyorum ilk hamileliğim açıkçası korkuyorum da