Sunshine__ caglaaozhan Vallahi canım o bi türlü olmuyor çünkü 2.5 yaşında bir oğlum var hayattan bezdiriyo artık beni
Sunshine__ caglaaozhan En son bebeğimin ultrason fotoğrafına bakıp o karanlıkta tek başına napıyo diye ağlamıştım canım🤣
caglaaozhan Sunshine__ 😂 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım geçer bu zamanlarda ne yapalım
meowmom Geçen gün çorba taştı yeni sildiğim ocağı batırdı diye ağladım, bugün kardeş haberi verilen bi çocuğun mutlu olduğu videoya duygulanıp ağladım 😅 Kapı gıcırdasa oynayan ben kapı gıcırdasa ağlıyorum 🤣
caglaaozhan meowmom 😂 modumuz çok değişiyor ya bende aynıyım bi gülüyorum bi ağlıyorum değişik ruh halim 😄
meowmom caglaaozhan 28 haftalık olduk, şu sıralar sanki her şeyin en başına dönmüş gibi hissettiriyor 🥲 hafif bulantılar, duygusallıkta tavan vs 😅 siz kaçıncı haftadasınız 🌸
demirrleydi_ caglaaozhan evet çok normal bütün hormonlar alt üst oluyor çiçeğim neden açmıyor diye ağladığımı biliyorum ben 🤣
elifsn23 caglaaozhan şu ana kadar bir kaç kez hüngür hüngür ağladım eşim susturamadı ne yapacağını şaşırdı sonra da hiç bişey olmamış gibi yüzümü yıkayıp oturdum 😂😂😂😂