caglaaozhan Gebelikte duygusallık oluyor mu sizde de kızlar 6. Haftadayım sürekli her şeye ağlayasım geliyor
Zehrailly caglaaozhan Olmaz mı hiç 😂 36+2 yim animasyon filme bile salya sümük ağlıyorum. Oğluma bakıp bakıp ağlıyorum maşallah ne kadar güzel bir çocuk acaba kardeşi de mi böyle olacak diye 😂
crknordk caglaaozhan üff kızımda herşeye ama herşye ağlamak istiyodum. Ve çoğunlukla ağlıyodum. Ama erkeklerde olmadı o duygusallık ağlama vs.
melismersin caglaaozhan 32. Haftayım hala ağlıyorum 😅 geçen hafta istifra ettim diye ağladım. Ondan öncede babam lokum almıştı bana. Annem yedi diye ağlamıştım hemde 3 gün 😂😂 instada yeni doğan görüyorum ağlıyorum. Bir kerede ilk defa avmde ufak bir idrar kaçırdım ona avm ortasında hüngür hüngür ağladım 😂😂 daha çok var yani. 😂😂
caglaaozhan aslhannnn normal canım ya hormonlardan kaynaklanıyor sigara içmeyi bıraktım hamile olduğumu öğrenince ona bile ağlıyorum içemiyorum diye 😁
aslhannnn caglaaozhan valla bende sigarayı bıraktım dumanını görünce bile heyecanlanıyorum doğumdan sonra devam ediyorum ama 🤫 hormanlar biraz erken ele geçirdi heral de 😂
minikfasulyeo caglaaozhan sanırım mazoşist oldum dizileerdeki duygusal sahneleri açıp tekrar ağlıyorum
Sunshine__ caglaaozhan 27 haftalığım sinir krizleri ve ağlama nöbetlerim mevcut aşırı bunalmış hissediyorum kafayı yicem iyice
Sunshine__ caglaaozhan Vallahi canım o bi türlü olmuyor çünkü 2.5 yaşında bir oğlum var hayattan bezdiriyo artık beni
babyonn 17 haftalığım bugün çok yürüdüm bebeği yordum o çok küçük savunmasız bana muhtaç diye ağladım. Çoğu zaman da ne kadar küçük masum günahsız diye ultrason fotoğrafına baktıkça aklıma geldikçe ağlıyorum delilik işte mantık aramıyorum sonra gülüyorum