Havin49_ Kızlar günaydın bebeklerden dolayı yatamadığım için aklıma gelen bişeyi sormak istiyorum çocuklarınızı kaç yaşında sünnet ettiniz devlet de mi özel de mi yaptınız toparlanma süreci nasıl oldu benim oğlum 2 yaşına girecek artık yapmak istiyorum
myangelson Havin49_ bende 2 yaşından önce yaptırmak istiyorum. Eşim özelde yaptırmayı dusunuyor çünkü görümcemin ikizleri devlette yapmışlar çok kötü geçmiş o yüzden eşim şahit olduğu için ozele gidecegiz diyor
ikiemanetinannesi Havin49_ devlette 5 aylıkken sünnet yaptırdım canım. Hareketlenmeden yaptırmak istedik. Bir hafta sürmedi toparlandı. Bebek olduğu için bi beden büyük bez ve karton bardak dipten kesip yerleştirdik. Sünnet olurken bile ağlamadı. Şimdi ikinci de erkek ona da aynı şekilde erkenden düşünüyoruz . Genel cerrah yapmıştı işlemi
kurkmantosuzmadonna Havin49_ 2 yaşta doktorlar önermiyor diye biliyorum. Psikoloji açısından. Bir de özel devlet fark etmez iyi bir doktora düşmek gerekiyor. Ben özele hem de çocuk cerrahına yaptırdım ama çok zor oldu. Sünnet olduğu gece çok fena kanamıştı hala o görüntüsünü unutamıyorum. Arkadaşım devlette yaptırdı bizden daha rahat geçirdiler öyle diyeyim.
beautiful_ Havin49_ oğlumu 2 yaşında yaptırdık kuzum özel daha iyi ben yaptırdığım kişiden memnun değilim buranın imkanları işte İkitelli tarafında abimler yaptırdı maşallah oğlu çok iyi atlattı bezliyken yaptır derim hemen iyileşir
Havin49_ myangelson balla kimi özel iyi diyor kimi devlet bizim bi uzman doktor var devlet de ben onda yapmayı düşünüyorum Zeynep Kamil de
Havin49_ ikiemanetinannesi bizim burası 1 yaşından küçük yapmıyor sünnet oğlumun sürekli idrar yolu enfeksiyonu olmasına rağmen pipi ucu dar olmasına rağmen yapmadılar 1 yaltan sonrada sıraya koyuyorlar artık sıra sana ne zaman gelirse
ebrudefnee ikiemanetinannesi temmuzda doğumum var bende ilk 6 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum hangi devlette yaptırdınız acaba memnunmuşsunuz
myangelson Havin49_ biz normalde Tekirdağ’dayiz da memlekette yaptıralım daha iyi olur diyoruz çünkü ben burada tek başıma çok zorlanırım diye düşünüyoruz memlekette en azından oyalayacak kişi çok oluyor tek ben kalmıyorum. Görümcem de orada devlette yaptırdığı için cesaretim yok 🥴
Havin49_ kurkmantosuzmadonna benim de devlet de uzman bir çocuk cerrahı var onda yapmayı düşünüyorum benimki tam 2 yaşında değil bide 2 yaşta yapmıyorsan 7 yaşta yapman lazım psikolojik etkilenir dedi doktor bende eşşek kadar olduğunda yapmak istemiyorum buarada size de çok geçmiş olsun cnm
Havin49_ beautiful_ evet orda batıbahar var ikitelli civarı hep orda yapıyor genelde bakalım bizde bu sene aradan çıkaralım diyoruz
sassolsobe22 beautiful_ merhaba yaptırdığınızda bezli miydi karton bardak kullandınız mı ve banyoyu ne zaman yaptırdınız , bizim doktorumuza ulaşma şansımız yok şu an 5 gün oldu yaptık
kurkmantosuzmadonna Havin49_ sağ ol canım. Sizin de çok güzel geçer inşallah. Bir an önce doktoruyla görüşüp duruma göre bak o zaman.
beautiful_ Havin49_ batıbahat değildi galiba kuzum adını öğrenip derim sana yeğenim büyüktü Doktorlar izin vermiyordu olmasına yeni oldu bezlenmiyordu da iyi atlatmış dedi annem 🌸 İkizleri de düşünüyor musun?
Havin49_ kurkmantosuzmadonna sağol Cnm inşallah ya valla önümde bi yük gibi çünkü senete ikizleri de yapıcam bu sene ilkinden kurtulayım diyorum😀
via Havin49_ biz 2.5 aylıkken yaptırdık dönmeye başlamadan önce olsun diye. Özel bir klinikte yapıldı sonrasında bazen yapışma sorunu oldu ama çocuk doktorumuz kontrollerde 1 2 kere açmıştı 3 saniye içinde. Küçükken daha hızlı iyileşiyor bir de aklında kalmıyor bence
Havin49_ via devlet 1 yaşından küçük yapmıyor bizim burda ondan dolayı en az 1 yaşına kadar bekliyorsun 1 yaşından sonra da Şoray’a giriyorsun sana ne zamana gün verirse
kurkmantosuzmadonna Havin49_ bence de canım ne kadar ertelersen o kadar zor gelir. 🥲 En azından hem çocuk da rahat geçirir büyüdüköe zor olur çünkü. Bir de yaptıracaksan havalar çok ısınmadan yaptır bence.
Herseydenbiktim Havin49_ Ay bende burada bekleyim aşkım, esim düğün yapmak istediği icin bende 1 yaşına girmeden yaptıralım diyorum düğünü geçiştirmek icin bakalım nolacak🤦🏻♀️😂
Havin49_ Herseydenbiktim düğün bana çok saçma geliyor ya aşko yanlış anlama ama bbeğin pipisi kesildi diye niye düğün yapılır ki valal ben sesiz sedasız yapacaö
Havin49_ BKZ oğlum 2 yaşında devlet 1 yaştan küçük yapmıyor bizim burda ikizlerim de 4 aylık oğlumu bu aralar yapıcam ne zaman agğn verirlerse ikizler de yine aynı 1 yaşına girdikten sonra ne zaman gün verirlerse
Herseydenbiktim Havin49_ Ayy ne kusura bakmasi hayatim bana da cok saçma geliyor kocam ve ailesi tutturmuş yapalım diye kaynanamlar pek karışmıyor ama içten içe cok istiyor hava falan atacak ya işte düğünümüz var diye o yüzden bu sıralar yaptırmayı istiyorum çocuk anlamaz büyüyünce düğünü yapar gecistiririz kalır öyle diye planladim bakalım nasil olacak