rmy1 Kızlar kaçıncı haftada hissettiniz ben 16+0 ım içten çekilme gibi kelebek hissi oluyor böyle pıt pıt anlayamıyorum bebek hareketi mi yoksa bağırsak hareketi felan mı çözemiyorum sizde durumlar nasıl 🥰
fatmabaki rmy1 kasıklarımda böyle sanki sertleşme gibi his yaşıyorum canım seğirme gibi de yaşadım ama bebek hissi mi bilmiyorum
edaegemetin rmy1 ben de tam 16. Haftadayım. Bir kaç haftadır hissediyordum ama bugün daha net hissetmeye başladım 😊
fatmabaki rmy1 bacıımmm ben az önce hissettim galiba ya sağ kasığımın azıcık üstünde sanki birşey kayar gibi bir histi bebek mi bilmiyorum hemen annemi aradım görüntülü yerine kadar tarif ettim bebektir dedi🥹
melismersin rmy1 tam 16. Haftamda kontrolümün olduğu gece hissetmiştim 🥹 ilk bşr algılayamamıştım hatta ama böyle 3 4 dakika sürünce bebeğimin olduğunu anladım. Çok güzel bir hissiyat 🫶🏻 allah isteyen herkese nasip etsin
rmy1 fatmabaki kasıklarım değilde aşkım direkt karnımda aynen seğirme kelebek hissi yaşadım dün yaşadım bi garip oldum mutlu oldum ama emin değilim o mu değil mi
rmy1 edaegemetin benim dediğim şekilde mi hissediyorsunuz emin olmak istiyorum bebek mi bağırsak hareketi felan mı diye ayyy 😇
K36E Hareket etmeye başlasın da artık ilk gebeliğin korkuyor insan ya sürekli bir şey mi oldu ne oldu
rmy1 fatmabaki aşkım aynısı işte bebek hareketi bence de bende otururken özellikle akşamları oluyor üç gündür seğirme gibi pıt pıt tomurcuk atıyor gibi
K36E Benim de öyle oluyordu ama 17 haftana geçtiğimden beri böyle bir şey olmuyor sadece sol tarafımda arada sızlama oluyor
K36E Bende bi kere sol tarafıma yatımıştım sertlik oldu ama çok korkutum sonra böyle kelebek çırpması gibi işte sol tarafın yukarı aşağı kayar gibi ama tam hissedemiyorsun böyle çok garip bir his