Kbrmnsvr Kızlar durumlar nasıl ☺️ Hazırlıklar tamamlandı mı ? Bu haftalarda yaşadığınız sıkıntılar var mı ?
Kubrakose Kbrmnsvr Kbrmnsvr 35+5 olduk 33 den beri agrı oluyor özellikle yürüdükçe bebek çıkacak gibi 27.haftada döndüğü için onun dışında erkenden yapmıştım çamaşırlarını yıka ütüle çanta hazırlığını ama uykusuz geceler başladı 🤗yarım saat olmadan WC ihtiyacı ama değer oğluşuma 🤗
EbruKrhn Kbrmnsvr 33+1 haftalığım çantamız kaldı sadece keşke onuda yapsaydım ama çok zorlanıyorum artık bugün de gaz sancısı gibi hafif sancım var bazen bebiş oynayınca vajinaya batma oluyo normal mi değilmi anlamadım 😒
AnneyizBizAnne Kbrmnsvr hazırlık halen devam alma yıkama ütüleme hala duruyo onun dışında ağrı çok kasiklarda buda yetmiyor wcyi geçtim ağırlıktan uyanıyorum durmadan ve hep güçsüz yorgunum 😏
Yagmurerol Kbrmnsvr bu gece 35 hafta olucaz bel agrisi nefes darligi kaburgalarimin batmasi derken oldukca zor geciyor 😕 geceleri rahat uyuyamiyorum😕 Hastane icin gecelik eksiklerim kaldi onun disinda bebisin her seyi hazir yikandi utulendi😍
Kbrmnsvr Kubrakose maalesef bizim de çok sık tuvalet ihtiyacımız oluyor 🤔 son hazırlıklarımız kaldı onlarda benim geceliklerimin yıkanması daha sonra çantamızı hazırlayıp bekleyeceğiz 😊 Doğum korkusu sarmış durumda birazcık 😳
Kbrmnsvr EbruKrhn benimde gribal enfeksiyonum oldu çok zorlanmıştım sancılarım olmuştu nefes alamamıştım çok şükür geçti şimdi biraz daha iyiyim 🤔 istersen bir doktoruna danış bu sıkıntılı durumu 😊
Kbrmnsvr AnneyizBizAnne geceleri bacaklarımda inanılmaz kramplar oluyor benim gece uykumuz çok sağlıklı değil 🤔 sona doğru yaklaştıkça sıkıntılarda artıyor 😳 hangi ildesiniz bu Arada 😊
Kbrmnsvr Kubrakose benim belli değil şu an için erken Doğum riskim vardı hep o yüzden sıkıntılarım ben zaman başlarsa o zaman olur sanırım🤔 sizin nasıl böyle bir karar alındı bende çok kararsızım normal mi olsun sezeryan mı 🤔 Doğum korkusu da fazlasıyla var 😳
Kubrakose Kbrmnsvr doğum korkusunu yenemedim ilk baştan beri 4.ayda rahatsızlanıp devlet hastanesine mecburiyetten gitme gibi bir salaklık yaptık eşimle oradaki ortam doktor muamelesi gelene gidene bana tamamen korkuttu doktorum da doğum koçuna yönlendirdi geçen haftaya kadar karar verilmedi en son sezaryen olması yönünde karar kıldık atlatamadım psikolojik olarak sonrası içinde en uygunu bu dediler canım bakalım artık nasıl süreç olacak
Kbrmnsvr Kubrakose doktorlar neden bu şekilde yapıyor anlamıyorum bizde çok sıkıntılar yaşadık şu an benimde inanılmaz bir Doğum korkum var inşallah atlatabilirim 😳
Kbrmnsvr Yagmurerol en keyifli kısmı bitmiş 😍 Allahım yardımcımız olsun grip olduğumda bende hiç nefes alamıyordum çok zorlanmıştım 😳