Cimcime30 Allahneverdiysee olmadım bır saate test yaparım tekrar evet koyulaşmışsa vardır aynı silik çıkarsa adet olacağım demektır
znnnr Allahneverdiysee daha adet olmadım ama şimdiden plan yapıyorum bir gebenin günlüğünden ovü testi alcam bende bu ay biraz kilo vermeye gayret göstercem kilom da var benim bakalım ne olacak
Allahneverdiysee znnnr ben de bu ay ovulasyon testi alacaktım ilk kez ama bir arkadaş daha çok strese soktuğunu söyledi o yüzden vazgeçtim
znnnr Allahneverdiysee beni tam tersi haline getirdin beni rahatlattı önceki aylar daha stres oluyordum
znnnr Allahneverdiysee en önemlisi o zaten ben telefondan uzaklaşacağım sosyal medya beni çok etkiliyor YouTube’da sürekli araştırma yapıyorum çok yoruldum kitap okumayı ihmal ettim bu aralar ona döneceğim
seniseviyorumallahim Allahneverdiysee eşinde de sende de sıkıntı yoksa, testere dişli aslan pençesi, civan perçemi, hayıt tohumu bu üçünü karıştır sabah akşam bir bardak kaynatıp iç. 7 gün yap. Tadı acı ama etkisi çok iyi. Etkisini göreceğine inanıyorum
seniseviyorumallahim znnnr evet. Bu kürle benim hem miyomlarım temizlendi hemde adetim düzene girdi. Rahimi temizliyor, yeniliyor