Öncelikle ovulasyon testiyle gitme ekstra strese sokuyor bu uygulama zaten ayrı bi strese sokuyor adetinin ilk gununu 1. Gun olarak aldığında 8.10.12.14.16.18.20. Günlerde 1er kere iliski olsun yani her gun degil veya gunde birden cok degil ayni zamanda takviyeler kullaniyor musun bilmiyorum ama vitaminler demir ve tiroid degerleri onemli yumurtalik kalitesini arttırıcı seyler tuketlisin keten tohumu chia ve havuç tuket avokado tahin ye mutlaka gunde bir avuc kuruyemis ve 1 kase ev yoğurdu tüket sabahlari 1 yumurta ve mümkünse keçi peyniri tuket tavukların çoğu hormonlu mümkünse organik/köy tavuğu veya hindi tuket tabi bunlar karşılıklı olacak ayni sekilde esin de oyle gerekirse esin de takviye kullanmali sigara içiyorsanız bu donem bırakmalısınız kafein tüketimini sınırla gunde 1-2 bardaktan fazla icme bol su tuket gunde 2.5lt mümkünse bunlar kaliteyi arttırır en önemlisi stres. Cunku stres kortizol seviyesini yükseltir hormon dengesini bozar bu yuzden seni strese sokacak şeylerden uzaklas ozellikle bu uygulama insana cok stres yaratıyor ben bir donem silmistim hamileligim başında çünkü iyi bile gitse hem bi tetikteydim cok fazla olumsuz sey okumaktan. Spor yap yuruyus yap gidebilirsen pilatese git pelvis ve rahim bölgesini cok guzel aktif ediyor