dadmom18 -Cennetkusuannesi- ah canım maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla bebişlerini♥️♥️ ben de transferimimin dokuzuncu günündeyim beta baktırdım 146 çıktı ama bana yüksek geldi bana çift embriyo transferi olmuştum acaba ikisi de mi tuttu dedim senin nasıldı beta değerlerin
-Cennetkusuannesi- dadmom18 benim 7. Gün 113 9. Gün 247 13. Gün 958 çıkmıştı canım rabbim hakkında hangisi hayırlısyla onu nasip etsin inşallah pek betadan belli olmuyor bence burdaki bir kaç ikiz olan arkadaşın değerleri benim iki katımdı
ertugrulu -Cennetkusuannesi- Canım senin yazdığını görünce o kadar mutlu oldum ki sanki kendim ikiz hamileymişim gibi hissettim benimle daha önceki transferleri kimyasal oldu son iki embriyo var onları transfer ettireceğim inşallah senin gibi güzel bir sonuç alırım ne olursun bana da dua et çok ihtiyacım var
-Cennetkusuannesi- ertugrulu benimde ilk transfer kimyasal olmuştu bundanda çok korkmuştum oyüzden. Ederim tabiki rabbim sennide gönlünde çiçekler açtırsın inşallah istediğin neyse hayırlısıyla kabul eylesin
08061999 -Cennetkusuannesi- ay hadi hayirli olsun gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin🥰🩷