melisa_dfj umutoglumm 25+5 haftaken gitmiştim en son bende 940 gr çıkmıştı doktor utrasyonda 26 haftalık dedi her şey iyi demişti çok şükür
umutoglumm melisa_dfj büyük hastanede küçük çıkıyor ölçümleri küçük hastanede tam çıkıyor bende anlayamıyorum şehir Hastanesi’ne gittikten 3 4 gün sonra ilçede gidiyorum 200 Gr daha fazla çıkıyor
melisa_dfj buketdeniz19 benim tam bu hafta yani 25+5 de 940 gr 35 cm çıkmıştı doktor 26 gözüküyor dedi ama durumu iyi dedi çok şükür herhangi bir şey demedi bana
buketdeniz19 melisa_dfj bana da kötü birşey demedi ama uyumu 27. Hafta ile uyumluymuş ölçümlerinde öyle yazıyor ultrason kağıdında zaten
jupijup glperk bunun dışında bir bardak süt mutlaka için günde, ayran kefir de olur, gebelik şekeriniz yoksa muz da tüketebilirsiniz o da potasyum ve magnezyum kaynağı bebek için çok faydalı
Havin49_ umutoglumm yani o zaman çok normal ben iyiyim eşim de iri ilk oğlum 3600 doğdu bebeğim 31 haftalık doğdu ona rağmen 2 kg doğdu yani tabiki anne babaya benzer bebek ben 160 eşim 185
umutoglumm Havin49_ inşallah tek sorun budur aklim bebeğimde süreç nasıl olacak diye düşünüp duruyorum
Tortilla buketdeniz19 bende dun detaylıya gittim 22 haftalıgım bacakları kolları 23 24 hafta cıktı adet tarıhınımj yanlıs hatırlıyorsun dedj hayır dedım. Doktorunla konuş düzeltme yapabılır sezaryensin cunku dedi ona gore alır dedı anlamdım bende.
buketdeniz19 Tortilla benim bebişin gelişimi normal ama 27 hafta ile uyumlu bende sezeryan olacağım nasıl olucak acaba merak ettim bir daha ki gittiğimde sorayım
balminnak sahrabalam2 plasenta kordonunda dırenc oluyormus bazen tek taraflı yada cıft taraflı o bıraz buyumeyı yabaslatıyormus ondan mı acaba var dedım inşallah hersey yolunda olur 🌸
sahrabalam2 balminnak şuan hatırladım hayır hayır bebeğe giden damarlarda vs sıkıntı yoktu ben düzenli beslenmiyordum bulantılarımdan dolayı kızım şuan beş yaşında çıtı pıtı bir kız 🤭
umutoglumm sude7890 ya çok yakınız benim de 28+3 size kaç hafta geri diyorlar ben şehir hastanesi perinatoloji ye gidiyorum 2 hafta küçük diyor mesela ilçede tekrar gidiyorum 3 4 gün sonra 4 5 gün geride sorun değil diyor gr olarak da ilçede daha fazla çıkıyor anlayamadım
anee234 hilal0100 aynı sorun bendede var 27 haftalıkken başladı sizde kaç haftada başladı çok endişeliyim şuan 34 haftalık olduk karın çevresi 2 hafta geride kalan ölçüleri haftayla uyumlu
melisa_dfj umutoglumm evet öyle oluyor yapay zekaya sormuştum ben hatta 100-150 gr aşağı yada yukarı çıkabiliyor demişti
Havin49_ umutoglumm Aynn cnm üzülme doğan büyüyor bebeğim şuan 2 kg doğdu şuan kilosu ahala ayına göre zayıf ama tek duam sağlık problemleri olmaması diğer bebeğim 1400 doğdu kilosu hiç umurumda değil ama hasta olması beni çok üzüyor yıkıyor