pnr54e 37 haftalikken sezaryenle dogurdum oglumu bende cok korkuyordum insanlar neler neler anlatmisti odum kopuyordu spinal anesteziden sonra basim agriyacak diye korkudan uyuyamamistim ameliyathanede genel anestezi diye tutturdum 15 dk beni spinale ikna etmeye calistilar ve spinali kabul ettim igne hic acitmiyor isin en kolay yani o igne ameliyatta hicbir sey hissetmiyorsunuz burda yok panik olurum ben ameliyat aninda bisey olur falan yazanlar varya ameliyathanede anestezi ekibi doktor ve hemsire hep basinizda duruyor monitorden takip ediliyosunuz kolunuzda tansiyon aleti oluyor panik yapsanizda siz panik yaptiginizi farketmeden onlar sakinlestiriciyi yapiyolar 😂😂 ameliyatta iki kere midem bulandi midem bulaniyo dedim daha cumlem bitmeden bulantimi kestiler vee o muhtesem an bir anda karninizin ici bosaliyor degisik bir rahatlama hissiyle dunyanin en guzel aglama sesini duyuyorsunuz bebeginizi getiriyorlar goruyorsunuz ve sonra 15-20 dk icinde dikis islerinizde bitiyor beni hemen odaya cikarmadilar 40 dk ayilma odasinda beklettiler serum takip bitmesini beklediler icerde ne ilac yaptilarsa pamuk gibiydim kafamda hafif guzel gibiydi😂 yatarken hic agrim olmadi sadece yururken ve tuvalete otururken biraz agrim oldu oda dayanilmayacak bi agri degil sondadan da korkmayin takilirken cok bi acisi yok cikarken zaten bi acisi yok benim sondami bir gun sonra cikardilar ilk gece o halde tuvalete gidip gelmeyeyim diye sanirim iyi de oldu ama sonraki surecte tuvaletimi yaparken yanma oldu biraz sonda yuzunden olabiliyormus 3. Gun ciktik hastaneden bebegim kucagimda ciktim hastaneden sonra e bebege gidip bebegime giysi almistim 😂 korkma olumsuz dusunme insallah rahat atlatirsin
Yeme icme serbest olunca bitter cikolata-su- granul nescafe ic
Ameliyat sirasinda basini sabit tut sag sola cevirme buda bas agrisi olmamasi icin
Hosaf tavuk suyu corbasi gibi seyler sut ve kabiz olmamak icin cok iyi
Surekli yuruyun ben yuruyemem cok canim yaniyo dedigimde esim beni zorla ikna etti yuruttu iyi ki yurutmus yurudukce aciliyor resmen yani agriyida soyle tarif edeyim dik durmanizi engelleyen bir sey var gibi karninizin icinde ic dikisler biraz zorluyor yurudukcede sanki kireclenen yer aciliyor gibi oluyor rahatliyorsunuz