semos__7 Kızlar adetime 1 gün kaldı normalde yarın olmam gerekiyor ama dün ve bugün lekelenme oldu . Dün test yaptım negatif .Bugün biraz arttı sizce hamile miyim yoksa sökülme mi birde aşırı mide yanması gaz sorunum var
Siyahbeyaz_ semos__7 kan testi ver kuzum. 6 gün gecikmem var hala yok gelen giden kan testim de negatif🙄
gamzeakarsu17 semos__7 regl renginde değilse hamilelikten şüphelenilebilir ama tam günü büyük ihtimal regldir
busramom13 Benim adet gecikmemin 9. Günü testlerim çok silik çizgiyle pozitife döndü sizinde geç döllenme olabilir
busramom13 semos__7 hayır olmadı sadece ben gögüs hassasiyeti yüzümde ilk kez bu kadar sivilcelenme ve kasığımdaki 10 gündür geçmeden baskıdan anlamıştım
Siyahbeyaz_ semos__7 erken yumurtlama yasadiysan canım bence çıkar çünkü oğlumda 5 gün varken öğrenmiştim 80 küsürdü. Ama bu gecikmeyi hiç anlamdim😬
semos__7 yldzz01 nasıl yani bunu ilk defa duydum gerçekten 😧 ozmn ben adet mi olacağım ya kahverengi lekelenme oldu geçti
yldzz01 semos__7 sızın belkı yerlesme olmuş olabılır o kan lekesı yerlesme olabılır ama mesela ben hamıleyım yerlesme kanı gormedım lekelenme feln olmadı ama ılk gebelıgımde gormustum her gebelık farklı yanı canım
allyslife semos__7 her gebelik kendine has, 2 gebelik geçirdim ikisinde de yerleşme kanaması ya da lekelenme olmadı
Siyahbeyaz_ semos__7 gecikme yaşadiktan 3-5 gün sonra tekrar yap o zamanguzel haberler alırız inşallah
semos__7 yldzz01 anladım teşekkür ederim gaz sancısı var mide yanması var hamilelik belirtisi mi bunlar anlamış değilim okdr çok istiyorum ki benim için dua eder misin lütfen hamişlerin duası kabul olur Muş 🙏🏻
yldzz01 semos__7 herkesin belırtısı farklı canım bende gaz sancısı olmadı mıdemde yanma var suanda Rabbim en güzel vakitde nasıp etsın inşAlllah şuanda hamılesındır guzel haberler alırsınn 🥰
busramom13 Momyy1999 evet kaç kez test yapmama rağmen çıkmadı doktor bu hafta geç döllenme bebeğin haftası da zaten son adet tarihinle uyuşmuyor dedi
semos__7 yldzz01 Allah razı olsun çok teşekkür ederim beni gerçekten yorumun mutlu etti Allah seninde ne muradın varsa versin inşallah 🌼🙏🏻
semos__7 busramom13 herkesin belirtisi farklı oluyor Muş . Okdr heyecanlıyım ki Allahım inşallah bna da nasip eder . Umutluyum İnşallh