melismersin ikidiranne iyi bırakmışsın sigarayı bak. Bende ilk 13 hafta 12 kilo aldım sigarayı içmemek için. İçmekten daha iyidir dedim tosun tosun geziyorum hahaha 😂😂😂
melismersin ikidiranne 31+3 üm. 16 kiloda kaldım şuan. 4 kiloyuda artık alıştıktan sonra aldım. Şuan zaten adam akıllı birşey yiyemiyorum 🥹
atesismom ikidiranne iç bacıımm iç😂😂 valla şimdide emzriyorum hep b*ra istiyor canım onunda çözümünü buldum peja(reklam değil kendim alıyorum) adında alkolsüz aynı birebir tadında sütede bir zararı yok
ikidiranne atesismom sorma bizimde dolapta hamile kalmama vesile olan cin var bakışıp duruyoruz rahmetliyle hahahah
Fatmanur_0416 ikidiranne canım canın çekince abartmadan iç valla ben hamileliğim boyunca kola içtim öyle az falan da değil 2 günde bir kola gelirdi eve bana yetmezdi sen yine de dikkatli ol
aslliasya ikidiranne bende pek dikkat etmiyorum açıkçası ya sakınan göze çöp batar absürt şeyler olmadığı sürece ve çok şükür sağlıklı
denizhelensarpberat ikidiranne bende çok severim ama içemiyorum mide kramp mide yanması falan yapıyor gözüm kalsın ama mide problemi yaşamayım diye içmiyorum hamişlikte zor hersey yenip içilmiyor be bacım
miracsevim ikidiranne ben içiyorum ya kolasız yapamam günde bir içiyorum 19 haftalık olduk oğlumda da içtim bişey olmadı 6 yaşında maşallah
aframoms13 ikidiranne ay bilmiyorumki benim ilk geneliğim sorunsuzdu hamile gibi bile değildim çok rahattm ama bunda cok halsizim midem yanıyo bulanıyo yemeklerden tiksindim daha cinsiyet belli olmadı ilk gebeliğim kızdı
asgul88 Valla kolayı falan bilmiyorum ama benimde canım nargile istiyor hele o cafelerin önünden geçerkenki koku beni benden alıyor😂😂