Busra5222 meryys ben de 10. Haftadan beri kadın doğum ve perinatolojiye gidiyorum bir sorum olmadı ilgilenmede kadın doğum önceden doğumunu ben yaparım demişti sadece bu hafta sordu perinatolji doğumu ben yaparım filan dedi mi diye bende hayır dedim o kadar.
meryys Busra5222 Havin49_ 097 seheryksl yldzz01 fionasbaby Yaa iyi bari benim durumlar biraz karışık ya beni yaklaşık 10 aydır takip eden doktorum gebelik kayıplarım sonrasında ki testler ve şimdiki ikiz hamileligimi özelde perinatoloji takip ediyor ikizlerimden birinde bir problem görüldü bende bir de yine özelde perinatoloji profu var ona gitsem acaba kötü mü gözükür diye düşünüyorum
Busra5222 meryys birşey olmaz sonuçta tavsiye alacaksın emin olacaksın bazı şeylerden inşallah iyileşir bebeğiniz bende tek yumurta ikizlerine hamileyim anlıyorum
097 meryys bence farklı doktora da görünün Allah korusun bir şey olsa doktorun tavrı yüzünden gitmedim diye pişman olmayın ben de farklı doktora görünüyorum biri bacak boyu ve karın çevresi küçük diyo biri bu gidişle bebeğin kilosundan sezeryan olursun diyo son bir hafta kaldı hayırlısı
mel8473 Kızlar bende hem özel hem devlete gidiyorum. İkisi de iyi ama devlet eşimi iceri almıyor kan tahlıllerımı yaptırmak ıcın gidiyorum ama iyi bır doktora denk geldım onunla devam edecegım ozele de ayda 1 gıderım dogum icin ozele gıdıyorum
yeliz1923 bsr18_ Gebelikten önce yoktu ilaç falan kullanmıyordum 2 gebelik geçirdim bunda başıma geldi sadece
kahvekedi meryys hem özele hem eğitim araştırma ya gidiyorum. İstenen testleri tahlilleri filan hep eğitim araştırmada yaptırıyorum. Özeldeki doktorum da hiçbir şey demiyor yaptır boşuna para verme diyor
Fuunndaaa meryys ben hamileyken özelde perinatoloji tıp fakültesinde yine özel perinatoloji ve devlette kadın doğuma gittm , bazen çok kafa karışıklığına sebep oldu daha sonra 6 aylıkken özelde perinatoloji ile devam ettik