twobabymomm hatice13445 iki gebeliğimde de yaşamadım kusma. Sadece çok az aç karnına bulantı oluyordu
birmesele hatice13445 Allahtan belanı mı istiyon bacım yat kalk dua et 😂😂 biz de bulaşık makinası açmayla mutfağa girmeyle öğürmeye başlıyoruz
melismersin hatice13445 18-20. Haftaya kadar bende de birşey yoktu. Nasılda güzel günlerdi 🥲 şimdi 32 olacağım 1 1.5 aydır midemde birşey durmuyor 🥲🥲
aframoms13 hatice13445 ilk gebeliğim öyleydi prensesler gibiydim şimdi ikinci gebeliğim yemeklerden tiksindim midem bulanıyo :(
Leyladurumom hatice13445 aman kimseye deme ben herkese söyledim bunu 36+5 şuan 30dan sonra gece yiyip yatsan bile yediklerini hemen erittiğin için mide bulantısıyla kusuyosun falan 😂 mideme baskı yapıyor yiyemiyorum yediğimi de çıkarıyorum zaten 🥲
neanladinyurdagul hatice13445 simdiden sonra baslayabilir baslamazsa da sknti degil bulanti berbat bisey .
ebrudefnee hatice13445 benim 2 gebeliğimde öyle geçti sadece korkularda vs bulantı oluyordu bide ara ara sabah bulantısı ama oda 1-2 hafta sürdü sadece daha sonra olmadı her gebelikte bulantı kusma olacak diye birşey yok
Anne123__ merh ağzı olan boş konuşmaya bayılıyor. Herkes kusacak midesi bulanacak diye bir kaide yok 2 gebelik geçirdim sağ sağlim sağlıklı doğdular 3. Gebeliğim bir kere mide bulantısı yaşamadım
merh Anne123__ çok sevindim ya öyle diyorsan 🌼ilk olunca birde insan tedirgin oluyor E ister istemez bir tecrübemizde yok
Esrasrgn merh sağlıkla kucağınza alın inşallah. Öyle söyleynlerede kulak asmayın. Her hamilelik farklıdır ayrıca haftanız daha çok erken ilerleyen haftalarda başlar başlayacaksa bulantılar. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin🌸
elifsn23 hatice13445 maşallah de ya herkeste olmaz canım olmayanlar çok şanslı 😂 inşallah hiç olmadan atlatırsın
biriciginannesi hatice13445 kız masallah de kendineee ben 35 haftalığım halen midem bulanır her sabah kusarim artık anam ağladı
songulattepe hatice13445 Ben 37 haftalık hamileyim. İlk altı ay boyunca sanki hamile değildim gibi. Kusma, bulantı olmadı. Altıncı aydan sonra ağırlaştım bayağı. Son bir aydır kusmalarımoluyor her multivitamin kullandığımda. Onu da bıraktım zaten içmeyeceğim.