merh Esrasrgn canım valla mesajlarınız biraz rahatlattı beni keyfim kaçtı yatıyorum öyle bulantı sağlıklı gebelik diyip duruyorlar. 5. Haftamda çok şükür karından keseyi gördük bir kaç gün önce , 2 hafta sonra da Allah ın izniyle kalp atışını duyarız dedi doktor
busrayalcnn hatice13445 şuan 16+5 teyim ilk trimesterde bende hiç mide bulantısı kusma yaşamadım ama son 1 haftadır midem yanmaya başladığı için ara ara kusmalarım oluyor :( herkesin hamileliği aynı olmuyor kusmak kadar kusmamakta normal 🙏🏻🥰
060436 hatice13445 28 haftalık olduk hiç kusma yaşamadım doktoruma söylediğim zaman şanslı bir annesin dedi bu çok normal herkes kusacak dige birşey yok
merh 060436 5 haftalığım bende sıkıntı yapıyorum kusma bulantım yok diye bunları duymak moral verdi bana ☺️
erismis hatice13445 ben 😁 34. Haftadayım hiç olmadı. Aksine iştahım açıldı. Doktora gitmesem hamile olduğumu anlamazdım 30a kadar falan öyle söyliyim.
Esrasrgn merh sağlıkla kucağınza alın inşallah. Öyle söyleynlerede kulak asmayın. Her hamilelik farklıdır ayrıca haftanız daha çok erken ilerleyen haftalarda başlar başlayacaksa bulantılar. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin🌸
060436 merh yok yapma sıkıntı çok normal bebeğin sağlığıyla gelisimiyle hiç ilgisi yok kısacası prenses hamileliği deniliyor buna 😂
lalelola hatice13445 Vay, kesinlikle Tanrı seni kutsamış! Endişelenecek bir şey yok, birçok kadın hiç bulantı yaşamaz, bazıları ise hastaneye yatacak kadar ağır şekilde yaşar (buna hiperemezis gravidarum denir), o yüzden kendini gerçekten şanslı hisset.
mervee_00 hatice13445 dilini ısır bacım sakın dillendirme. Bende aynısını söyledim arası çok geçmedi benim hayatımın kabusunu yaşamaya başladım resmen ayağım hastaneden çıkmıyor servise alıyorlar Kii sosyal hayatındaki sıkıntıyı demiyorum bile. Bulantıyla geçen hamilelere gerçekten Allah yardım etsin bir çok kadın çekiyor. Aman bacım söyleme sakın dillendirme bulantım filan yok diye adına çok sevindim güzel geçiyormuş inşallahda hep böyle geçer 💖💐🥰
merh 060436 ay şükür o zaman 🙏ben normaldede takıntılı bir insanım çok detaylı düşünürm bu süreçler nasıl olcak bakalım 9 ay 😅
merh 060436 nasıl başa çıkacağım ☺️ilk bebeğim düşük oldu . Beta artmıyordu. Şimdi çok şükür hem arttı hemde kese göründü şükürler olsun. 2 hafta sonra kalp atımı duyarız dedi doktor şimdi bu süre bana nasıl geçecek bakalım ☺️
endlesslove1 hatice13445 maşallah sana nazar değmesin bulantı kusma çok zor ne yesen geçmiyor ne yapsan bitmiyor 27 haftalığım ama ara ara yine bulantım kusmam oluyor
rumsal hatice13445 10+3 hiç midem bulanmadı normal mi dedim bugün silleyi yedim fena bir mide bulantısı ve kusma nazar etmeyin kendinize
060436 merh elinden geldiğince pozitif düşün herşey iyi olucak inşallah rabime sığın panik yapma güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰🤗
istanbuldabiizmirli hatice13445 Ne bulantı, ne baş dönmesi, ne kusma, ne uyuklama.. 40 hafta boyunca göbeğim olmasa hamile değil gibiydim, 35.haftaya kadar da çalıştım. Şimdi 2 aylık olduk yatakta yanyana yatarken yazıyorum bu mesajımı😍Darısı başınaa
regaipmucizem hatice13445 maşallah de bende midem bulansın da hamile olduğumu hissedeyim biraz diyordum da sonraları kusma olmadı hiç ama diş fırçalarken başkasının üstüne sinen yemek kokusundan hep öğürdüm kaçtım yemek yiyordum ama sonrası beni mahvediyorsu midem ağrıyordu sürekli bulanır gibi oluyordu şimdi 22+6 günlük oldu diş fırçalarken tekrar zorlanmaya başladım inşallah ilerleyen zamanlarda artmaz