annekiz6141 3oglanannnesi ayyy gerçek bende korkmuyo degılım büyük kız 36+1 olmuştu umarım bu daha ileri gıder ya
annekiz6141 besim96 en guzelini yapıyorsun insan sonradan doğum yapınca pısman oluyor şöyle yapsaydım dıye…
annekiz6141 zehrairem Maşallah 🌸🥰🥰🥰 sağlıklı gelsın bızde ssvd 39 a kadar beklicez benım de o kadar kalıyor işte sanırım bakalım 😂🙊
zehrairem annekiz6141 Amin canim Amin hakkında hayırlısı seninde cnm inşallah istediğin gibi bir dogumun olur saglikla🤲 🥰
annekiz6141 merve_tp Zaman hızlı gecıyor sadece heycan ve senın ilk sanırım ondan gecmıyor gibi gözüküyor ama gecıyor ya 🥰
annekiz6141 snmtlga ayyyy gerçekten 🥺🥺🥺 sen sımdı hem heycan hem korku bir arada yasıyorsundur.. Sağlıkla kucağına al ve hemen toparlan inşallah 🤲 durumundanda haber et benı 🌸🥰😍🤲
seheryksl annekiz6141 o konuda hicbir sey demiyor soruyorum gecistiriyor olctugunu bile dusunmuyorum cunku sadece bebeğin ölçümlerini söylüyor sekreterine
burcinmat annekiz6141 🧿🥰 zaman daraldıkça doğum korkusu sarıyor beni Allah hepimize doğum kolaylığı versin 🤲🌸
melismersin annekiz6141 son 60. Henüz birşey konuşulmadı ama ben benim kızın biraz aceleci olabileceğini düşünüyorum. İçime öyle doğuyor 🥲