annekiz6141 besim96 en guzelini yapıyorsun insan sonradan doğum yapınca pısman oluyor şöyle yapsaydım dıye…
karpuss annekiz6141 son 26 gün ama, makat gelişli 🥹 dönmezse 39.hafta da alırım dedi 🙃 bakalım ne yapacak bebiş
annekiz6141 zehrairem Maşallah 🌸🥰🥰🥰 sağlıklı gelsın bızde ssvd 39 a kadar beklicez benım de o kadar kalıyor işte sanırım bakalım 😂🙊
annekiz6141 merve_tp Zaman hızlı gecıyor sadece heycan ve senın ilk sanırım ondan gecmıyor gibi gözüküyor ama gecıyor ya 🥰
ceyyllan Prensesmom_ senden sonra en yüksek rakam bendeymiş baştan beri hep şafak kaç postuna bakarım en yüksek yine ben çıkarım doğurmuyonuzmu napiyonuz ya 😂
ceyyllan annekiz6141 129 herşeyden önce sağlıkla gelsinde ikili sayılara düşmek için sabırsızlanıyorum
annekiz6141 snmtlga ayyyy gerçekten 🥺🥺🥺 sen sımdı hem heycan hem korku bir arada yasıyorsundur.. Sağlıkla kucağına al ve hemen toparlan inşallah 🤲 durumundanda haber et benı 🌸🥰😍🤲
seheryksl Son 15 gun ama belli de olmaz 3. Sezeryan dikisler takipte bir sonraki kontrolde hemen doguma diyebilir zaten 2 kere daha gidicem kontrole sadece hdhdhd