Mery3858 sudeates0658 sevindim canım valla merak ediyoruz bende senin gibi düşündüm randevu aldım sekreterden bende ozaman özele boşa gitmeyim normalde kime gidiyorsunuz kontrollerinize
sudeates0658 Mery3858 normalde numune de Tahsin beye gidiyorum üniversite de şerife hanıma yeni gitmeye başladım birde sabah erken gitmenize gerek yok ben öğleden sonra 2 de girmiştim randevu vermişti bir hafta sonrasınaa
Mery3858 1949496 ben Merve Vural yalmana gidiyorum memnun musunuz doğumla ilgili falan hiç konuştunuz mu
esophia Mery3858 benim doktorum da Merve aynı zamanda komşum. İşinde gerçekten çok iyi ben daha önce özel hastanede gittim orada ki doktorlardan daha bilgili olduğunu düşünüyorum doktor hakında başka merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz
Mery3858 esophia yaa ne güzel şanslısınız bende gittim çok memnun kaldım ilk numunede gitmiştim özele bende en ilk baş gittim özelden hiç memnun kalmadım ilgili değildi siz Merve hanımda mı doğum yaptınız acaba yoksa hamile misiniz
esophia Mery3858 evet inşallah başka bir doktor düşünmüyorum zaten o nerdeyse ben o hastanedeyim haber veriyor önceden geçeceği zaman. Şimdilik üniversitedeyiz bakalım sağlıkla gelsin miniğimiz
Mery3858 esophia inşallah rabbim kucağına almayı nasip eylesin 🙏sezeryanda eli hafif mi acaba benim ilk doğumum olacakta biraz korku oluyor haliyle ☺️
esophia Mery3858 amin cümlemizinnn bilmiyorum ki hiç sezeryan olmadım ama iyi bir doktor bana psikolojik olarak da çok destek oldu
Mery3858 esophia evet canım banada öyle bende gittiğim günden beri çok daha iyi hissediyorum destek çok önemli doktor da bende güvendim malum doktor çok önemli
Mery3858 sudeates0658 randevu saatinde alıyorlar mı yoksa uzun mu sürüyor bana sabah saatlerine verdi randevu