seherabdullah Nihan94 Türk kahvesi mi normal nescafe vs mi tükettiniz hayırla büyütün bebişinizi kaç kilo oldu ?
Nihan94 seherabdullah sade nescafe sütsüz şekersiz öneriyorlar çoğunlukla öyle içtim ama sade Türk kahvesi de içtim.
mehtapistif Merve-betul aminnn çok teşekkür ederim. Korkak bir tip olmam nedeniyle böyle kuruntu yapıyorum 😭
Nihan94 mehtapistif inanın ben de çok korkak biriydim. Sakinleştirici yapıldı sezaryende korku falan kalmadı 😀
Merve-betul mehtapistif çevrende sezeyan olmuş biri varsa on yargilariyla seninde korkutmuş olabilirler beni de korkuttular şöyle zor böyle korkunç kötü diye ama yapacak bişey yok normal olmuyo nasıl çıkacak başka ameliyat sonuçta illaki ağrılı olacak ❤️🤗
Nihan94 gulsaahceylan Doktorum bana bebeğin kilosundan ziyade akciğer gelişiminin önemli olduğunu söylemişti Bebekler. 38. Haftada gelişimi tamamlar demişti bana. Doktoruma güvendim sizinki de uygun gördüyse endişe etmeyin. Sağlıkla kavuşun 🙏🏻🩷
ervaas Nihan94 bel altı uyuşunca hissedemeyince panik oldunuz mu en çok korktuğum bu ya panik atak geçirirsem diye
Nihan94 ervaas Panik olmadım çünkü doktorum neler yaşayacağımı söyledi. Daha sonra zaten sakinleştirici yaptılar. Sakinleştirici yapıp yapmadıklarını sorarsın