fatoss_ minikmucit demek dediğin gibi herkeste aynıymış bi bize olmuyormuş olsun sayılı zaman ne de olsa gelip geçecek 🥰
dilankozan _caglacar benimde yoktu halada büyük değil gören bebek nerde diyo😂33 haftalık gebeyim ama bebeğimin gelişimi kilosu iyi önemli olan bu 🤲🏻
elatoriaa _caglacar 30 haftalık yeni çıktı elbise etek giydiğimde anlaşılıyır eşofman taytta belli olmuyor anlamıyorlar
bercembudak _caglacar 24 haftalıkken çıkmıştı şuan 31 olucak hala normale göre küçük olduğunu düşünüyorum Çokk şükür gayet iyi gelişimi bebişlerimiz iyi olsun da varsın karnımız belli olmasın 🙏🌸
esintim liily sen bide 3. Gebeliği gör 🤭🤭53 kiloyla üsyüne 3 kilo daha koyarak 9 haftalıgım ama 4 aylık gibi geziyorum
gulsaahceylan _caglacar ilk hamileliğim dışardan bakıldığında 30. Haftada bile karnım yoktu şişko göbeği vardı sadece şimdi 36 olduk tişört pantolon giyince hamile olduğumu hissediyorum ama karnım hala 5 6 aylık gibi😭
zeyzeynur _caglacar benim de gözle görülür değil ama benim normalde alt karnım midemden geride olurdu midemi geçmeye başladı şişti yani zaten dünde gördük bebiş büyümeye devam ediyo 16 haftaya kadar biraz daha çıkar diye düşünüyorum bende ilk gebelik tabi ne zaman çıkar bilemem
babyonn lokismommy ben de 16dayım ve çıktı bu kadar çabuk beklemiyordum biraz göbeğim vardı zaten muhtemelen ondan dolayı olduğunu düşünüyorum
feyzaciim _caglacar benim gazın da etkisiyle bence karnım büyüdü 😂 Haftadayım ve tam 4.5 aylık göbeği çıktıı
selma128 24 haftalikta bebege ciger gelistirici vurdular sonra karnim buyudu de buyudu yani 24 e kadar da ayva gobekliydim tabi erken dogum riski olunca birden cok yemege de basladim ondanda olabilir bebek kucuk dogmasin diye
aslliasya _caglacar ben 14. Haftadan sonra belim karnım genişlemeye başladı kıyafetlerim eskisi gibi durmuyordu ama tam olarak karnım 20. Haftadan sonra çıktı
rumeyyurmom _caglacar 16+5 karnım baya belirgin gitgide büyüyor 14 haftalıktan sonra büyümeye başladı hatta daha erken de büyüdü diyebilirim benimde ilk gebelik
rumeyyurmom babyonn 87 ile gebe kaldım halen 87 yim kilo da almadım ama dışardan bakınca hiçte 87 gibi durmuyorum daha zayıf gözüküyorum 😁
leblebi_ _caglacar senin yapınla alakalı bu benim 11 haftada çıkmıştı tam belliydi şuan 29 haftalık sanki her an doğurucak gibiyim 🤣
annebebeka _caglacar erken bence, bana doktorum 17′den sonra çıkar demişti 22′den sonra yavaş yavaş büyümeye başladı