dam1a_ Kızlar 26+3 olduk bugün dün akşam hafif kıvamlı ve hafif sarıya çalan süt olduğunu düşündüğüm sıvı geldi 2 mememden de bu haftalarda gelmesi normal mi?
sarilale123 dam1a_ bi kaç arkadaşımdan ara ara böyle geldiğini duydum sadece ben. Normal mi değil mi bilgim yok
melisa_dfj dam1a_ bende 27+0 haftalığım iki üç gün önce benim de geldi sordum soruşturdum normal bir durummuş sakın ama ucunu sıkma rahmi kasabiliyor ve daha çok sütün gelebilirmiş canım
ballim_dunya dam1a_ burda gördüm sütü erken haftalarda gelenleri sıkmaman gerekiyormuş yoksa doğum yakın olurmuş
dam1a_ melisa_dfj evet bende masaj yapıyordum sanırım biraz fazla bastırdım o sırada geldi tesekkür ederimm 💗
cinyuranne Evet benimde öyle oldu. Ilk bebekte de şimdide oluyor. Yapışkan sivi. 23te falan gelmişti benimde. Simdi 30lu günler. Ara sira geliyor. Oynamamaya çalışıyorum. Uclarindaki kabuğu kaldırınca geliyor
cinyuranne dam1a_ bide bu gelen ilk ağız sütü. Çocuklarin ilk aşısı resmen cok faydalı. O yuzden dokunmamani öneririm. Boşa akmasin
sarilale123 fadiladogan kaçıncı haftada geldi peki, erken doğum olabilir tetikliyor diye bunu biliyorum sadece
fadiladogan sarilale123 17. Haftada gelmeye başladı sütüm erken doğum olabilir diye de bişey demedi doktorum bana sorarım yine de yada bilen biri varsa söylesin
gizemli00 dam1a_ bende ilk kızımda 4 aylık iken gogsumden dediğiniz kıvamda süt gelmişti ellemeyin sıkmayın göğsünüzün ucunu yoksa rahme uyarı verirsiniz o kendilinden duracaktır
yldzz01 dam1a_ normal dıye bılıyorum ama gogsunuzu sıkmayın hıcbırsekılde zaten gerı gıdecektır sut sureklı gelmez
sarilale123 fadiladogan sıkıp yada gögüsle oynadıkça rahmi uyarıyor o yüzden erken doğum, tabiki yinede danışın
sinemnayis Ben hamile olduğumu süt gelince öğrendim 😃 şimdi 39+3 üm bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🙏🏻