mlsdd Mayıs anneleri beklemeye devam mııı? Normal düşündüğümüz için kızımdan bi hareket bekliyoruz ama o da çok memnun halinden. Nişan, su vs hiçbir hareket yok. Siz ne durumdasınız 🥲
eliffnurr1 mlsdd 39+0 hurma yürüyüş merdiven ananas hepsi denendi tık yok yoruldum gari bide 3. Gebelik 😊
elifcinarr mlsdd 35 den sonra bende zaman geçmiyor, 38+6dayız ama ne gelen var ne giden. Hiç his falan da yok anlamadım neden, hergün olmasa da haftada en az 3 gün yürüyorumdur ama tık yok😂 bekliyoruz bakalım sağlıklıca gelsin de tek temennimiz
mlsdd beyzzsenturkkk valla bende o moddayım, yarın doğruyorum diyorum ama nafile 🤦♀️ yatıp yuvarlanıyorum evde
mlsdd eliffnurr1 valla artık ne yürümeye ne hurma yemeye takatim kalmadı, birkaç gün sıcak oldu el ve ayaklarım davul gibi şişti 🤦♀️
Htcmommyy2125 eliffnurr1 sabahtan beri hafif kahverengi gibi kanlı gibi akıntım oluyor. Nişan galiba. Aynı zamanda belimde de ağrı var. Doğum başlıyor mu acaba
mlsdd elifcinarr dediğiniz gibi his de yok, hep bi ağrı sancı vs bekliyorum ama sıfffıırrr sıfffıırrr sıfffııırrr 🤣
elifcinarr mlsdd hshahah aynen öyle 😂yani kız çocukları erken gelir derler, acaba ilk gebelik diye mi böyle oluyor hiç bilmiyorum
mlsdd elifcinarr erken gelir dediler, her şeyi erkenden hazırladım ne olur ne olmaz diye. Şimdi evde panda gibiyim, ilk olduğu için herhalde. Bulamıyor yolu 🤣
sadece1selda @mlsdd yok aşkım sıfır yani geçenlerde nst de çıkan sancı bu hafta yok 🤣🤣 cocuklar da dalga geciyor bizle
eliffnurr1 Htcmommyy2125 bence evet canım ilk gebeliğimde de öyle olmuştu normalse eğer evde sancını çek derim doktora gidince çok alttan bakıyorlar
Htcmommyy2125 eliffnurr1 teşekkür ederim. 2. Doğumum olacak ama ilkini hatırlayamıyorum nişan gedi mi gelmedi mi diye. 6 yıl oldu ilk doğumuma
betulak gokenc bende burada bir postta okudum Pendik Medipoldeki Aytakin hoca önermiş kendisi de baya iyi bir doktor hint yağı içip ilişki olmuş ve sabahina suyu gelmiş doğuma almışlar