myangelson Cansin_01 bugün tekrar bakarsın elinde test varsa. Onda da böyle olurda farklı bir marka alırsın testte sıkıntı olabilir
Cansin_01 myangelson öyle bende görüyorum çıplak gözle silik yanlış olabilir mi acaba ya guvenemedim laboquick kaset testte bişey göremedim
momsibel Cansin_01 bende gördüm canım silik var gibi. Kaset değilde erken test alıp yap. Çok daha net olur sonuç belirtilerin regl sancin ne durumda
myangelson Cansin_01 laboquick genelde doğru sonuç veriyor ama kaset testi 14 gün ve sonrasında yapsan doğru sonuç alırsın
Cansin_01 momsibel öyle yapicam canım inşallah vardır.. iğnenin 9.gün gecesinden 11.gune kadar baskın bir regl sancım vardı şuan yok göğüslerim çok ağrıyor dolgunlar başka da biseyim yok bugun 13.gün
Biryolcu3006 Taa 5 gün onceki mesajlarınızı okurken bile sanki içimde olumlu gibi bı his oluştu, inşallah yanilmiyorumdur ve gerçekten olumludur ❤️ güzel haberler alırsınız inşallah ❤️😍
Cansin_01 Biryolcu3006 ayy gerçekten mi çok teşekkür ederim inşallah güzel haber alabilirim ya hamile gibide hissetmiyorum ama bilmiyorum inşallah tutmuştur 🥹♥️
Cansin_01 myangelson daha önce kimyasal geçirdim onda 13.gun zar zor gölge görmüştüm o yüzden yaptım laboquick
myangelson Cansin_01 bende ilk çatlatma ignesiyle laboquick testinde görmüştüm pozitif 14. Gün silik cizgiydi
Cansin_01 Biryolcu3006 kan vermem canım ya iki kimyasal gebelik yaşadım erken vermenin kimyasal stresi var değer yükselsin şu bu.. artık 7-10 günlük gecikmem olmadan gitmem doktora
momsibel Cansin_01 canım çok şükür o lekelenme yerleşmeymis. Akşam gidip direk kan verdim ben idrar testiyle uğraşmadım hiç. Bugün de 48 saat doldu çok şükür yükseliyor. İnşallah sağlıklı bir hamilelik olur. İnşallah sana da nasip olur canım haberi aldığımda aklıma sen geldin dua ettim sana ❤️ sen adanalisin bide galiba doğru mu
Cansin_01 momsibel aa gözün aydın kuzum hayırlı olsun. Peki lekelenme kaçıncı gündü senin.. şuan benimde lekelenmem var 🥹 şok oldum 13.gundeyim. evet adanaliyim askm