momsibel myangelson çok şükür bugüne kadar da kist olayı yaşamadım. Çatlama oldu benimde akıntıdan ve ağrıdan hissetmiştim.
myangelson momsibel o zaman kist olma olayı olacağını sanmıyorum inşallah pozitif görür isteyen herkes 🤲🏻🌸
momsibel Cansin_01 bebek yerlesiyorsa rahim duvarimiz kanlaniyormus bu yüzden regl sancıları yaşıyoruz galiba. Zaten nerdeyse herkes regl olucam sandım diyor. Benim ki çok erken başladı bide bir gün biraz yoğun oluyo bir gün tek tük bir iki kere giriyor ağrı. Çok ayakta kaldığım zamanlarda fazla oluyordu sanki bende ama bu 2 gündür olmuyor pek. Stres olup olumsuza da döndürmemek için temkinli olmak lazım yinede. 3. Hafta yerlesmenin tamamlandığı hafta
Cansin_01 momsibel doğrudur canım valla bir fikrim yok sadece erken başladı benimde ağrım onun farkındayım yoksa diğer şeyler hep adet öncesi olan şeyler.. geçen ay adetim çok geç geldi bu ay nasıl olur bilmiyorum. İlk ignede 15.gun geldi ikincide 18.gun…hatta doktorum gebelikten de şüphelenmisti adetimde bir gün geç söküldü ilk defa. Bu iğne vücudu bayağı değiştiriyor hormon hapları v.s
momsibel myangelson @Cansin_01 kızlar ya terası süpürdüm biraz belimde ağrıdı şimdi camasirima kahverengi akıntı gelmiş siliyorum pecetede çok açık kırmızılık oluyo beyaza yakın. Ben progestan falan bir şey de kullanmıyorum vermemişti doktorum. Sizce doktoruma bunu söylesem mi belki progestanla destek verelim falan der mi.
myangelson momsibel bilmiyorum verir mi vermez mi ama bence haber ver yine de ne olur ne olmaz. Bana doktor iğne yaptıktan sonra işlerden uzak dur biraz demişti. Ev falan süpürme demişti. Ama progestan da kullanmıyordum vermedi hiç
Cansin_01 momsibel söylemelisin bencede dicektim de gerek görmemiş.. Bu leke neymiş yerleşme lekesi falan olabilir mi? Sen ne zaman test yapacaktın
myangelson Cansin_01 adet ile hamilelik belirtileri birebir aynı resmen. Ben hatta öyle olunca test falan yapmayacağım demiştim. Nasıl olsa adet olacağım diye ama eşim sen yap yine de en azından doktora test yaptık negatif deriz demişti. Ben zaten negatif diye yaptım testi ikinci çizgiyi görünce şok olmuştum
Cansin_01 myangelson daha önceki kimyasalimda ben öyle olmuştum adet ağrılarım olmuştu evet ama bu kadar keskin değildi ağrı gelirse keskin geliyor inşallah yerlesiyodur adet sancısı falan değildir 🙏🏻
Cansin_01 Kızlar bu test doğru mu ya? Belli bir süre kırmızılık geçmedi süresi varmış gibi. 20 dk bekledim en az sonuç görmek için. Ovulasyon testimde biraz koyu. Bugün 12.günum iğneden sonra. Laboquick yapmıştım ondada barla yok arası gibi ama emin olamadim
myangelson Cansin_01 idrarı çok mu damlattın veya tuttun acaba. Bozuktan ziyade öyle gibi geldi bana. Ama çok silik bir çizgi çıkmış en alttakinde gözüküyor
Cansin_01 @myangelson testime bakar misin acaba 🙏🏻 bozuk mu degil mi bişey anlamadım yarın yenilerim diyede bidaha yapmak istemiyorum şuan
Cansin_01 myangelson 10 Saniye deniliyordu 10 saniye idrar örneğinde beklettim. Sonradan da iyice birbiirne girmis son hali rezil ya
momsibel Cansin_01 2 ve 3 te çok silik var gibi gördüm ben kaç dakikada çektin onu anlamadım ama hemen böyle mi çıktı canım bu çubuk testler ilk önce böyle kızarıp sonra beyazlasiyor ya benim yaptıklarım hep öyleydi
myangelson Cansin_01 bugün tekrar bakarsın elinde test varsa. Onda da böyle olurda farklı bir marka alırsın testte sıkıntı olabilir
Cansin_01 momsibel ya evet işte bayağı bir kizarik kaldı 20 dk falan sürdü ondan sonra belirdi çift çizgi
momsibel Cansin_01 elinde varsa başka bir test bugün yine yap bi canım şimdi senin 13 yanıltıcı çıkmaz bence zaten