AycanTemel serragungor Genelde o bobrekle ilgili durumu her erkek bebeklere söylüyorlar benim 1. Oğlumda da demişlerdi 2. De erkek ona da dediler ve zamanla düzelen birsey denildi 1. De ve oyle de oldu cok sukur
serragungor AycanTemel evet ama bana kalpte parlaklıkta var dedikleri için ben çok endişelendim inşallah bi şey yoktur
tugbaegehan serragungor yani aynı şey mi bilmiyorum ama benim oğlumda da triküspit yetmezliği vardı kalbinde
umransag mrs_yldrm canım ben de 25 haftalık hamileyim bir ay önce bana da aynı şeyi söylendi sol böbrekte biraz büyüme genişleme var denildi o zaman 4:30 milimetreydi önümüzdeki hafta tekrar gideceğim sen durumlar nasıl cinsiyetiimiz kız bu arada bizim de
serragungor umransag bizim aynı devam ediyor şuanda ne büyüme ne küçülme olmuş inşallah en kısa zamanda geçer🙏
aysel00 33 haftamda doktor böbrek genişlemesi görmüştü solda canım ama erkek bebeklerinde genelde oluyormuş merak etme demişti
serragungor aysel00 bende öyle duydum ama bizde iki bulgu olunca biraz korktum açıkçası inşallah sağlıkla kucağıma alırım🙏
umransag serragungor inşallah canım bence bu da güzel bir haber çünkü gerileme olacağını gösterebilir büyümede💕
umransag serragungor kaçıncı haftadasınız acaba ve kaç milimetre ölçüldü böbrek , 25+4 deyim ben bir ayın ardından çarşamba günü randevum var belli olacak orada artık🤷🏻♀️🤢
serragungor umransag bizim biri 8 biri 9 ölçüldü ve ne ilerleme ne gerileme oldu şu ana kadar standart devam ediyor
Ruzgar2021 serragungor benim ilk gebeliğimde vardı doğduktan sonra nefroloji takipliydik 3 yaşta takibe gerke yok dedi dr. Şimdi kızıma hamileyim onda da var her iki böbrekte ama çoğu zaman önemli değil takip ediliyor
serragungor Ruzgar2021 sizde sadece böbreklerde mi genişleme vardı bende çünkü kalpte parlaklıkta var maalesef😥🥹
Eeaa Erkek bebeklerde genellikle oluyor doğumdan sonra geçiyormuş geçmezse sünnet yaptırmak gerekiyormuş. benim bebeğimde de çıktı yârın doğuruyorum yarından sonra bakıcaz artık
serragungor kvsr1603 erkek bebeklerde çok görülüyor sanırım ama bizde kalpte parlaklıkta vardı maalesef😥