Yaradanisterse monii ben de ağır buldum ve zor söyleniyor çocuk açısından düşünün büyüdüğünü her yerde her kurumda kolayca söylemeli ve anlaşılması kolay olmalı.
monii Yaradanisterse peki önerebileceginiz bir isim var mı? Cennet isminin yanina ikinci bir isim olarak
Yaradanisterse monii Tuba ismi nasıl? Benim tanıdığım biri vardı öyle cennet Tuba diye uyumlu geliyor bana :) Tuba da var Tuğba da var ikisi de çok uyumlu fonetik olarak
seheryksl Su dinen uygun degil olaylari cok baydı artik oldu herkesin adi muhammet olsun mustafa olsun yada amine olsun yani kuranda gecen ger isim iyi degil manasi guzel bir isim oldun yeter siz icinizden ne geliyosa onu koyun
monii seheryksl demi neticede ben cennetten daha güzel olsun gibi bir niyetle koymuyorum allah biliyor. Kulağa hoş geldiği için istiyordum
sibel3329 Kulağına sadece cennet i okutsanız. Kimlikte iki isimde olsa. Alâ diye seslenseniz olmuyor mu öyle.
rubeyyisarah monii kelime çevirisi en güzel cennet demek. Bir insan en güzel cennet olamaz sanırım bu yüzden uygun değil sadece âla ismi çok güzel olur bence çok beğendim
african monii Bi yerde bi kız öğrenci görmüştüm çok güzel edepli akıllı biriydi. Adı Cinan Cennetti. Belki fikir olur 🌸
firdevseyl Kızım olursa Alâ koyacaktım ismini ama bende uygun olmadığı için vazgeçtim. Allahın isimleri insanlara koyulmuyor Alâ ismide en yüce manasındaki Allahın isimlerinden biriymiş bu sebeple vazgeçtim 😕
poficik monii alo fetva hattını arayın bence sakıncası yok ama yine de sormakta fayda var içinize sinmesi icin sorun