beautiful_ annekiz6141 benim eksiğim yok sadece elbisemi terziye götürücem terlik falan tamam ped ve depend almadım onları da bebeğin alışverişi ile aradan çıkarıcam ama bebek kıyafetleri konusunda çok kararsız kalıyorum
Havin49_ beautiful_ benim yer çok para yok😀😀😀 Bebeğimi görmeye gelenlerin parasıyla sipariş ettim valla üç bezli iki mamalı bebek yetişmiyor
beautiful_ Havin49_ yok kuzum yetişmez tabiki Yusuf’u bence bu sene alıştır tuvalete erkekler çok çabuk adapte olur
demirrleydi_ beautiful_ bişey alıyorsun başka bişey çıkıyor şuan ek gıdaya başladık eksik hiç bitmiyor hiç
060436 beautiful_ bir bütçe ayırmadım diğer çocuklardan tecrübeli olduğum için en iyisi hangisiyse 100% pamuklu olan hangi ürün varsa onları alıcam tekrar ne kadar giderse gitsin aman para kocadan çıkıyor ben sadece beğenip alıyorum parasına karışmam 35 haftalık olunca e bebeğe gidip hepsini ordan alıcam sadece tek kararsız kaldığım nokta bebeğe hangi yastığı almalıyım çok araştırdım hangisi iyi acaba
beautiful_ 060436 ay onu bende bilmiyorum yastık kendim yapıcam ama nasıl olması gerekiyor bilmiyorum
demirrleydi_ beautiful_ kesinlikle bide yaptığım her şeyi yemiyor artık ne yediricem bugün diye düşünüp duruyorum
ipeksyy Sadece bebek arabası Park yatak 30 bin civarı tuttu bir 7 bin civarı da kıyafet battaniye vs oldu ama daha bakım malzemesi banyo ve hiç almadım onları son 2 ay kala almayı planlıyorum 60ı bulur gibi :) ivir zıvır şeyler daha çok para harcatiyo
twobabymomm beautiful_ masalalh 🤭 bizim burda bebek kıyafeti satan yerler var önce oraya bakicam ben de para olduktan sonra alması kolay oluyor 😂