first_time_mom ikinci hamileligim suan. Ilk hamileligimin başında olsaydim kesinlikle çatlamamak için daha fazla özen gösterirdim Evet çatlaklar genetik oluyor ama sürdüğün kremler işe yaramadı ve çok fazla kaşınmış tım bu yüzden çatlaklarımdan çok pişmanım ayrıca ilk 6 ay hiç kilo almayıp son 3 ayda 22 kilo almıştım bebek beslensin diye ekstra aşırı yiyordum o da boşaymış Aşırı kilo almamaya çalışırdım Ama bunu Çok da fazla kafaya takmadım Çünkü kilolarımı çok çabuk verdim Bir de mide yanmasından fırsat bulup da uyuyabilirsen gerçekten Bol bol uyu bana uyu diyorlardı diye almıyordum gerçekten doğumdan sonra uykuya Hasret Kaldım ve hamileyken yürüyüş yapıyordum ama bazen üşendiğim için çok fazla gezmeye eğlenmeye vakit ayırmıyordum yani aktivite olarak Bence mümkün olduğunca Bol bol gez eğlen Çünkü doğumdan sonra bir süre Bu da pek mümkün olmuyor. Ve o kadar her şey yolundaydı ki Ayrıca Normal doğumu o kadar çok istiyordum ki Bebek ters dönmüştü ve mecburi sezeryan olmak üzereydim çok fazla ağlamıştım ben sezeryan olmak istemiyorum diye evde Bol bol hareket yapıp bebeği tekrar geri döndürmüştüm son haftalarda sonra ne güzel ki normal doğum yapacağım diye seviniyordum Bu kez hem bebek gelmek istemedi hem de kalp atışları düzensizleştiği için mecburi sezeryana alındım bütün hamilelik süresince normal doğum olsun diye kendime çok fazla yüklenip agladigimi hatırlıyorum Bu da boşunaymis. Mis gibi dogurdum bebegim saglikli iste, ne diye oyle aglamisim anlamiyorum. Kisacasi kendine vakit ayir, bol bol tadini cikar, dogum sekli de ne olursa olsun kendini harap etme. Zaman cok cabuk geciyor. Suan ikinci hamileligim hicbiseyi kafama takmiyorum. Sadece dogduktan sonra ne halt yiyecegim onu dusunuyorum😂